Sportarena

Герасимюк: «Претензій стосовно фінансів до клубу немає»

Півзахисник Волині Олег Герасимюк в інтерв’ю Sport Arena розповів про своє повернення після травми та прокоментував ситуацію в клубі, що склалася в весняній частині сезону.

Герасимюк: «Претензій стосовно фінансів до клубу немає» - Чемпионат Украины

Олег Герасимюк, fcvolyn.net

Ще взимку Олег Герасимюк отримав травму задньої поверхні стегна і лише в неділю повернувся на поле в товариській грі проти аматорського Гірника з Львівської області (3:1).

— Вчора Ви провели перший матч після відновлення від травми. Як себе почуваєте? На скільки відсотків вже готові повноцінно грати на рівні Прем’єр-ліги?

— Все нормально. Можна сказати, що поступово набираю форму й готуюся до матчу з Чорноморцем.  Та травма вже позаду. Звичайно, є психологічна невпевненість, але, думаю, все буде добре.

— В якому режимі працюєте? Вже в загальній групі?

— З неділі почав тренуватися у загальній групі й зіграв товариську гру з Гірником. Тепер повноцінно готуюся з командою до гри з Чорноморцем.

— Тобто, зможете зіграти з Чорноморцем?

— Надіюся на це і, звісно, зіграю, якщо не буде ніяких нюансів. Бажання зіграти є великим, а час покаже.

— Як оціните виступи Волині в другій половині сезону? В доробку команди поразка, перемога і нічия…

— Зважаючи на те, якою була наша зимова підготовка (ми на 100 відсотків не пройшли збори, так як хотілося), то результат не найгірший. Звісно, хотілося б перемагати у кожній грі, але маємо те, що маємо. Сподіваємося, що у найближчих матчах буде стовідсотковий результат.

— Чи сильно зараз впливають на атмосферу в роздягальні фінансові проблеми Волині і зняття вже 18 очок?

— На жаль, футболісти не впливають на те, що з команди знімають очки. Наша справа — виходити на поле і грати у футбол. Всі інші нюанси нас не цікавлять. Настрій в команді непоганий, бо в нас зібрався хороший колектив і тренер завжди налаштовує на позитив. На півдорозі зупинятися не можна — у будь-якому випадку треба дограти чемпіонат і викладатися по максимуму. Можливо, колись і в Луцьку настануть кращі часи.

— Чи є прогрес у погашенні перед футболістами фінансових заборгованостей?

— На сьогодні все, що обіцяє керівництво, виконується. Це дуже тішить, адже часто в нашому чемпіонаті все навпаки. Тобто, великих претензій стосовно фінансів до клубу немає.

— Віталій Кварцяний говорив, що у наступному сезоні, мабуть, вболівальники вже не побачать Волинь у Прем’єр-лізі — команда реорганізується та розпочне шлях з другої ліги. У зв’язку з цим вже розпочали пошуки нової команди?

— Це питання часу. Наше завдання — вдало виступити у матчах, що залишилися, а там побачимо. Наразі не бачу сенсу про це говорити.

Нагадаємо, що Волинь зіграє з Чорноморцем в неділю, 3 квітня.


Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники Google News (просто нажмите звездочку)

Источник: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Рейтинг букмекеров
#букмекерописаниебонусоценкасайт
1 Фаворит обзор 10 000₴ + 300 FS
5
РЕГИСТРАЦИЯ
Или аккаунт Sportarena