Sportarena

Тренер: Говерла працює над отриманням атестату

Помічник головного тренера Говерли Володимир Васютик відповів на питання журналістів після матчу 23-го туру чемпіонату України проти Карпат (0:3).

Тренер: Говерла працює над отриманням атестату - Чемпионат Украины

ФК Говерла, Football.ua

На традиційній післяматчевій прес-конференції замість головного тренера Говерли В’ячеслава Грозного, якого взагалі не було на матчі, на питання журналістів відповідав його помічник — Володимир Васютик.

— Програвати ніхто не любить, тому позитиву мало, — каже Васютик. — В першому таймі старалися нав’язати супернику свою гру й вибрали тактику, при якій могли б протистояти Карпатам. Але потім провалилися в обороні й пропустили. В другому таймі вже згасли емоції, чогось не вистачило. Наче й знали, як Карпати входять в штрафний майданчик з глибини, але маємо те, що маємо…

Самі знаєте, у нас вистачає клубних проблем. Ми не могли виставити найсильніший склад, бо групу гравців, які тренуються з командою, не можемо заявити. До того ж відбував дискваліфікацію Ягодінскіс, а Єрьоменко був травмований. У нас в заявці 15 футболістів, два з яких — воротарі. Той же Хоменко провів першу гру в основному складі.

— Чому на матчі не було В’ячеслава Грозного?

— Грозний відсутній через те, що клуб зараз вирішує питання атестації на наступний сезон. Для клубу — це першочергова проблема. Але є можливість вирішити цю ситуацію позитивно. В Говерлі посилено працюють над вирішенням цього питання — з багатьма іноземцями підписані договори про те, що гроші будуть виплачені, а частину боргів вже погасили. В’ячеслав Вікторович перебуває у робочій групі, яка представляє Говерлу перед атестаційним комітетом.

Власнику клубу заблокували рахунки, які лише недавно розблокували. За той час, поки рахунки були заблоковані, набігло чимало боргів. Він не відмовиться від команди і готовий платити, якщо команда отримає атестат.

— Наприкінці зустрічі команда серйозно підсіла: це пов’язано із фізичними чи моральними складовими?

— Все в комплексі. У нас же ж немає рівноцінної заміни. Під час гри з Металістом на трибуні сиділи 9 гравців, яких мали б заявити на другу половину сезону. Ті, що вийшли тоді на поле, грали з іншим настроєм, адже відчували дихання конкурентів. Треба сказати, що на зборах грали одні футболісти, а в чемпіонаті — інші. Тим, хто грає зараз, бракує мотивації. Вони знають, що ніхто, крім них, не гратиме.

В матчі 23-го тура УПЛ Карпати розгромили Говерлу завдяки голам Мірошниченка, Гуцуляка та Бланко-Лещука.


Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники Google News (просто нажмите звездочку)

Источник: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Рейтинг букмекеров
#букмекерописаниебонусоценкасайт
1 Фаворит обзор 10 000₴ + 300 FS
5
РЕГИСТРАЦИЯ
Или аккаунт Sportarena