Sportarena

Олексій Хахльов: «Бажаючих очолити Верес більш ніж достатньо»

Президент рівненського НК Верес Олексій Хахльов прокоментував для Sport Arena зміни на тренерському містку його команди.

Олексій Хахльов: "Бажаючих очолити Верес більш ніж достатньо" - Вторая лига Украины

Олексій Хахльов разом із Олегом Лутковим та капітаном Вереса Миколою Жовтюком

Відроджений Верес створювався буквально за лічені тижні до старту нового сезону, але, попри величезну кадрову мінливість та тривалий пошук оптимального складу, зумів напередодні зимового антракту розташуватися на цілком оптимістичному третьому місці. Тим не менш, учора було оголошено, що співпрацю між НК Верес та головним тренером команди Олегом Лутковим завершено. За подробицями ми звернулися до президента Народного клубу Верес (Рівне) Олексія Хахльова.

– Пане Олексію, зізнатися, здивувало розставання Вереса з Лутковим. Це рішення взаємне? Можете прокоментувати, що сталося?

– З головним тренером прийшлося, на жаль, розірвати контракт посеред сезону. Процес відбувся за взаємною згодою сторін. Всі фінансові зобов’язання Народний клуб Верес виконав в повному обсязі і перед Олегом Лутковим, і перед гравцями.

– Уже є коло претендентів на посаду? Це буде раніше анонсований Олег Лужний, чи наразі розглядаються інші кандидати?

– Ми почали займатися активним пошуком фахівця, який готовий буде сформувати боєздатний колектив та виконати завдання по виходу в Першу лігу. А також провести серйозну селекційну роботу для формування команди рівня Першої ліги. Розглядаємо різні кандидатури. Поки що без прізвищ. Єдине, що можу сказати – список претендентів широкий, бажаючих очолити команду Народного клубу Верес більш ніж достатньо.

Артур Валерко, Sport Arena


Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники Google News (просто нажмите звездочку)

Источник: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Рейтинг букмекеров
#букмекерописаниебонусоценкасайт
1 Фаворит обзор 10 000₴ + 300 FS
5
РЕГИСТРАЦИЯ
Или аккаунт Sportarena