Sportarena

Українські фанати вирушили на матч у супроводі французської поліції

Спецкор Sport Arena Олексій Мандзій поспілкувався з Денисом Мовчаном, працівником української Національної поліції, який зараз перебуває у відрядженні і допомагає французьким колегам працювати з українськими вболівальниками.

Українські фанати вирушили на матч у супроводі французської поліції - Евро-2016

Sport Arena

«Група невідомих вболівальників, нібито німецьких, спробувала атакувати і фактично атакувала українських фанатів. На місці події медичну допомогу надано двом громадянам України, ми зараз з ними поїдемо в міліцейську станцію, щоб вони написали заявку. Чи будуть вони звертатися за медичною допомогою – невідомо, це вже вони вирішать по своєму стану здоров’я», — сказав Мовчан. 

«Наразі українська поліція допомогла французькій зібрати групу українських вболівальників і відправити їх у супроводі місцевої поліції у метро до стадіону, щоб хоча б у метро нічого не сталося».

«Наскільки мені відомо, одного з нападників затримано, але його ще не опізнано, тому французька поліція не може стверджувати, що це був саме він».

Нагадаємо, сьогодні німецькі вболівальники напали на українців, які цього не очікували і були приголомшені такими діями. 

В результаті нападу постраждало два українських фанати. Прямо на місці їм була надана медицинська допомога, госпіталізація незнадобилась. 

Усьо інформацію з Лілля ви можете дізнаватись у нашому традиційному онлайні


Ставки на спорт от лучших букмекеров, регистрируйтесь и забирайте бонусы.

Источник: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Рейтинг букмекеров
#букмекерописаниебонусоценкасайт
1 Фаворит обзор 10 000₴ + 300 FS
5
РЕГИСТРАЦИЯ
Или аккаунт Sportarena