Sportarena

«Вигадки лунають з арени», жовта преса та дешеві сенсації. Цікавий факт про нового функціонера Карпат

Джеймс Милнер Ливерпуль Евгений Мороз 02 мая, 19:20
592
1
Подписаться на блог
«Вигадки лунають з арени», жовта преса та дешеві сенсації. Цікавий факт про нового функціонера Карпат
Ростислав Ящишин, fckarpaty.com
Чим займався Ростислав Ящишин до отримання посади виконавчого директора?

Декілька років тому на Sport Arena вийшов цікавий матеріал щодо спростувань, які надавали львівські Карпати щодо новин сайту стосовно тренерів та іншої внутрішньої кухні. Матеріал можете побачити, якщо перейти за посиланням.

Сьогодні ж Карпати презентували нового виконавчого директора (Олег Смалійчук, зрештою, таки покинув цю посаду). Їм став 35-річний Ростислав Ящишин, який до цього керував інформаційним центром львівян.

Що об’єднує вищевгадані два абзаци? Те, що саме він вів Твіттер служби Карпат і називав Sport Arena «жовтою пресою». Хоча:

  • 5 травня 2017 року Sport Arena повідомляє про те, що тодішній керманич Олег Дулуб покине Карпати в кінці сезону. Реакція — жовта преса.

  • через 4 дні — підтвердження інформації щодо відставки Дулуба, надодачу — розгляд Карпатами кандидатур Йовічевіча та Тлумака (розгляд кандидатур, не обов’язкове призначення). Відповідь в тому ж стилі:

  • 7 червня. Емоції вщухли, Sport Arena повідомляє, що Йовічевіч передумав повертатися до Карпат. І знову твіттер львівського клубу «on fire».

  • знаєте, що відбулося через 4 дні? Б-б-бінго: Олег Дулуб покидає Карпати. Реакція твіттера Карпат не була такою яскравою.

Що буде далі?



Рейтинг записи: 12345


Читайте также

Подпишитесь на наши
страницы в соцсетях:
Или аккаунт Sportarena