Sportarena

Франція — Україна

Dynamo Kyiv Outside 07 октября, 15:22
0
Подписаться на блог
Франція — Україна
Telegram-канал "Динамо Київ Outside". Приєднуйся до наших лав!

Сьогодні збірна зіграє (в якомусь сенсі навіть перенесений) товариський матч із французами і вперше за багато років ви не побачите жодного гравця донецького Шахтаря навіть на лавці запасних, а все тому, що гірники пішли на самоізоляцію.

Дивно, проте здавалося б: тести на COVID-19 здають напередодні матчу аби заражений гравець не виходив на поле. Але, як виявилось, результати можна дізнатись одразу після матчу. «Щасливчиками» стали Пятов та Степаненко, які відіграли у неділю повний матч та другий тайм проти чернігівської Десни.

Експерти заявляють, що справи у клуба-кочівника не фонтан і тут вже вмикається конспірологія. Раніше були випадки, коли перед матчами збірних постійно зазнавав пошкодження Рахіцький, але травма – це старомодно, а Шахтар іде в ногу з часом, тому у них коронавірус, до того ж так можна і решту гравців відмазати: Матвієнка, Кривцова, Болбата, Коваленка, Коноплянку (який поквапився зазнати ушкодження) та двох бразильців.

Тож Шахтар спокійно готується до вильоту в Мадрид, щоб влетіти тамтешньому Реалу, а збірна Андрія Шевченка/Павелка (потрібне підкреслити) експериментальним складом рушає у Париж на рандеву з чемпіонами світу.

З оголошеного два тижні тому списку 29 футболістів, на збір прибуло тільки 17, хоча це ж 2020-й і дивуватися не в моді, особливо коли потім у двох з трьох прибулих воротарів виявили вірус. Уже навіть складно злічити кількість гравців у обоймі, але найдосвідченіший з наявних – Ярмоленко і ще п’ятеро провели за збірну від 20 до 30 матчів.

#УкраїнаВперед, більше додати нічого.

P.S.: футбол – контактний вид спорту, отже, гравці Десни контактували з гравцями Шахтаря, тому хотілося б ще почути певні новини по темі з Чернігова.

P.P.S.: ніхто з гравців Шахтаря, викликаних як у національну, так і в молодіжну збірну України не поїхав, на відміну від Хочолави та Соломона. Вибіркова ізоляція, як вже встигли охрестити таку махінацію інтернет-видання.



Рейтинг записи: 12345


Читайте также

Подпишитесь на наши
страницы в соцсетях:
Или аккаунт Sportarena