Sportarena

Залізо кують гарячим

Stepan Yanenko 24 сентября, 18:48
0
Подписаться на блог
Залізо кують гарячим
Подарунок, до якого ми не були готові, або неохоча перемога, як послуга самим собі.

Київське Динамо здобуває виїздну перемогу над срібним призером Чемпіонату Бельгії — Гентом, цим самим впритул наближається до такого бажаного повернення в груповий етап найпрестижнішого євротурніру старого світу. 

Результат матчу цілком відповідає нашим очікуванням, є більш ніж задовільним, відповідно, зводить шанси суперника на прохід далі практично до повного мінімуму. В ігровому плані динамівці значно переважали свого знекровленого суперника, що повністю відображає підсумковий рахунок. Безперечно, це досягнення, яке є наслідком позитивних змін у грі команди, і цьому не можна не тішитись. 

Проте, гадаю, нам варто розглянути вчорашню зустріч зі сторони команди рівня Ліги Чемпіонів, якій суперник подарував можливість вирішити долю надважливого доматчевого протистояння фактично за один тайм, цим самим суттєво спростити собі завдання на наступні поєдинки за дуже щільним графіком.

На жаль, цю нагоду ми чомусь змарнували, тому говорити про довершеність та досконалість вступу киян, поки що, зарано.

Подібного роду щасливий збіг обставин дозволив би нам повноцінно готуватися до гри з Минаєм, що відбудеться на третій день після поєдинку з Гентом. В разі будь-яких непередбачуваних факторів, які зумовлюватимуть які-небудь відхилення від плану, ми не зможемо розраховувати на стовідсоткову розкутість та самовіддачу, оскільки попереду буде матч-відповідь, де нічого, на жаль, ще не вирішено



Рейтинг записи: 12345


Читайте также

Подпишитесь на наши
страницы в соцсетях:
Или аккаунт Sportarena