TicketsBox: «Наші сервери зазнали DDoS-атаки після старту продажу квитків на матч Україна — Португалія»

Наразі роботу сервісу стабілізовано.

ffu.ua

Адміністрація сайту Ticketsbox.com, на якому відбувається реалізація квитків на матч відбору на Евро-2020 Україна – Португалія звернулась до вболівальників.

Нагадаємо, що вчора портал працював зі збоями і багато вболівальників зіткнулись з проблемами в процесі замовлення квитків. TicketsBox заявляє, що сервери сайту зазнали DDoS-атаки через що і виникли певні незручності в роботі сервісу.

«Перш за все, просимо вибачення у всіх вболівальників, які зіткнулися з незручностями та тривалими технічними збоями в роботі сервісу в процесі замовлення квитків. Ми дуже шкодуємо, що ви витратили багато власного часу та нервів, намагаючись придбати квиток щоб підтримати національну збірну України в надважливому матчі проти Португалії. Повірте, це не пусті слова і ми чудово розуміємо, наскільки неприємною є ця ситуація», — говориться у заяві сервісу на Facebook.

«Ми готувалися до великого напливу заявок на покупку квитків та розробили кілька резервних механізмів, що мали справлятись з великим потоком покупців. Але на практиці попит виявився неймовірно великим і система почала давати збої. Після запуску основного етапу продажу квитків 20 вересня, окрім величезної кількості покупців на сайті, наші сервери зазнали ще й DDoS-атаки».

«Повністю відлагодити й нормалізувати відображення черги ми змогли у перші години продажу, тож користувачі могли спостерігати за номером у черзі, оформлювати замовлення та купляти квитки. Також дуже важливо було відсікти від серверів прописані скрипти та ботів, які використовують недобросовісні покупці («перекупи»). Наразі роботу сервісу стабілізовано і електронна черга просувається без суттєвих збоїв».

Українська асоціація футболу раніше повідомляла, що продаж квитків на матч Україна — Португалія розпочнеться 20-го вересня о 15:00. Їх вартість буде варіюватися від 150 до 800 гривень. У касах квитки продаватися не будуть.

Матч Україна — Португалія відбудеться 14 жовтня в Києві на стадіоні НСК Олімпійський. Нагадаємо, що 11 жовтня команда Андрія Шевченка зіграє проти Литви.

Читайте також: Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі проти Литви і Португалії

Після п’яти турів відбору на Євро-2020 збірна України посідає перше місце в групі B з 13 очками. Команда Шевченка зіграла внічию з Португалією (0:0), двічі обіграла Люксембург (2:1, 1:0), перемогла Сербію (5:0) і Литву (3:0).



Источник: Sportarena.com

Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники ⟶ Google News Подписаться