Sportarena
15522230

Десна обіграла Кристал у Кубку України

SPORTARENA.com
П'ять голів - і всі в другому таймі.

Кристал щойно повернув місто Херсон у професіональний футбол України. Йде четвертим у Групі Б Другої ліги, мріє про більше, але останнім часом зазнав у чемпіонаті кількох втрат. Тому візит Десни для команди, яку по ходу сезону очолив директор клубу Сергій Шевцов, був екзаменом.

Тим не менш, дебютант УПЛ довго не міг відкрити рахунок. Лише на початку другого тайму штрафний від Картушова замкнув головою забивний захисник Денис Фаворов. Як це часто буває, перший гол сплутав усі плани «андердогам», які почали розкриватися й невдовзі отримали другий м’яч у власні ворота. Простріл Картушова зручно підкоректував Філіппов, тож Олександр Волков забивав з близької відстані.

Ця подія завела херсонців, пішли атаки і в одній із них на хороший пас із глибини відгукнувся Андрій Барладим, обійшов воротаря Литовку і забивав уже фактично в незахищені ворота. Однак друголігівців тут же зловили на вільному просторі, і після передачі з краю від Д. Фаворова уже Дмитро Хльобас забив у ворота господарів.

Але все ж Кристал не дав матчу дійти до завершення без боротьби. Здорово зіграв Антон Брижчук: зберіг м’яча, змістився з лівого краю в центр та на виконання пробив здалеку в дальній кут. Якщо сприймати Кубок України для нижчолігівців як шанс показати себе на «вітрині», то багато із херсонців зуміли це зробити.

Кристал (Херсон) Д3 – Десна (Чернігів) Д1 – 2:3
Голи: Барладим, 76, Брижчук, 90+3 – Д.Фаворов, 52, Волков, 60, Хльобас, 81


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena