Sportarena
15966152

Гірник-Спорт вдруге зазнав розгромної поразки від Дніпра-1

facebook.com/sportclubdnipro1
Дніпряни в сімнадцятому турі чемпіонату України на виїзді декласували Гірник-Спорт— 3:0.

Гірник-Спорт — Дніпро-1 0:3
Голи: Назаренко, 16, 63, Когут, 36

Підопічні Пучкова, тримаючи в пам’яті розгромну поразку від дніпрян в першому колі (0:6), звітний поєдинок розпочали досить активно, намагаючись взяти ворота Кліщука вже на стартових хвилинах гри. Проте, втілити в життя свої задуми вони не змогли…

А перший гол в матчі став справою ніг молодого та перспективного півзахисника Дніпра-1 Назаренка. Розпочав результативну атаку своєї команди досвідчений Кравченко, який заволодів м’ячем на підступах до карного майданчика Гірника-Спорт. Він вивіреною передачею прокинув смугастого на хід Чеботаєву, а той, розібравшись на останній лінії з Гончарем, прострілив у район ближньої стійки, де перебував Куліш, проте м’яч пролетів і над ним, і над захисниками Гірника-Спорт Кравчуком і Батюшиним та опинився у Назаренка, який ударом в один дотик відкрив рахунок.

На тридцять шостій хвилині матчу хлопці Михайленка відзначилися вдруге. Причому, цей гол, що називається, господарі придумали собі самі. Боровський, обігравшись Лозовим після вкидання з ауту, спішливо передав спортивний снаряд Ямполю, що відкрився поблизу до свого карного майданчика. Однак шкіряного перехопив Загальський і відпасував на хід Кулішу, який, розібравшись у штрафній площі з Батюшиним, прострілив уздовж лінії воротарського майданчика на Чичикова, а той, у свою чергу, елегантно продовжив м’яча на Когута, який відкрився в районі одинадцятиметрової позначки. Дніпрянин, не зустрівши супротиву від захисників, пробив точно і сильно, не залишивши воротареві бодай мінімальних шансів для того, щоб врятувати свої ворота від голу. У схожій манері дніпряни вразили ворта суперника й утретє. Загальський, перехопивши м’яча перед центральною лінією поля, блискучою передачею відрізав оборонців Гірника-Спорт від Назаренка. А той, опинившись в гордій самотності, вискочив на побачення з воротарем і ударом з-за меж карного майданчика поцілив у володіння суперника.

0:3 — вдруге в цьому сезоні Дніпро-1 розбиває Гірник-Спорт з «сухим» та переконливим рахунком.

Гравець матчу — Ігор Загальський (Дніпро-1)

Був одним з головних руйнівників атак Гірника-Спорт на чужій половині поля. В першому таймі став співавтором результативної передачі, яку голом завершив Назаренко. А по перерві взяв безпосередню участь в третьому забитому м’ячеві своєї команди, коли, перехопивши м’яча після помилки Сікорського, вивів на вогневий рубіж все того ж Назаренка.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena