Sportarena
15966180

Перша ліга. Дніпро-1 розгромив Зірку

facebook.com/sportclubdnipro1
У ворота аутсайдера залетіли чотири сухі м'ячі.

Одноосібний лідер Першої ліги на своєму полі без надмірних зусиль зломив опір аутсайдера змагань.

Дніпряни, які до цього матчу підійшли в чудовому настрої та впевненою очковою перевагою над своїм головним переслідувачем — Металістом-1925, з перших миттєвостей двобою притисли Зірку до її володінь. І вже на четвертій хвилині повели в рахунку. Загальський подав кутовий з правого флангу, а Логінов, звільнившись від опіки Павлюка, випередив голкіпера Медвєдєва і головою спрямував м’яча в дальній кут, але влучив в захисника Зірки Збуня, і саме від його коліна «смугастий» зрикошетив у ворота — 1:0. Наприкінці першого тайму господарі свою перевагу над суперником подвоїли. Збунь привіз для своєї команди необов’язковий пенальті, збивши Чичикова майже на бічній лінії воротарського майданчика. А Куліш філігранним ударом з пенальті переграв Медведєва. Голкіпер Зірки хоча до цього м’яча й дотягнувся, але врятувати свою команду він не зумів. 2:0.

Втретє футболісти Дніпра-1 відзначилися в дебюті другого тайму. Дніпряни розпочали атаку на своїй половині поля. М’ячем заволодів Кравченко і віддав на Назаренка, який відкрився на лівому фланзі наступу. Він доставив м’яча уздовж лінії карного майданчика Зірки на Загальського. Той увійшов до воротарського, розібрався з Ходорченком і з кута майданчика зряче пострілив у район одинадцятиметрової позначки, куди своєчасно прибіг Чичиков. А той, на мить випередивши Збуня, поклав м’яча в правий від голкіпера кут. 3:0.

Фінальну крапку в поєдинку на шістдесят восьмій його хвилині поставив Куліш. Шаповал, на мить випередивши Нерубенка на лівому фланзі наступу, розважливо прострілив у центр карного майданчика, Загальський в один дотик пробив, але влучив у стійку, від якої м’яч відскочив до Куліша. Проте, вдарити по воротах форварду завадив Павлюк, який власноніж взяв ворота своєї команди, вдаривши по них з-під ніг нападника Дніпра-1.

4:0 — Дніпро-1 цілком прогнозовано здобуває три очки в поєдинку із записним аутсайдером турніру, зберігши свою п’ятиочкову перевагу над Металістом 1925

.

Гравець матчу — Ігор Загальський (Дніпро-1)

Був напрочуд активним упродовж усього ігрового часу. Записав на свій рахунок дві результативні передачі.

СК Дніпро-1 — Зірка (Кропивницький) — 4:0
Голи: Логінов, 4, Куліш, 42 (пен.), Чичиков, 59, Павлюк, 68 (у власні ворота).
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харьков)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena