Sportarena
15982032

Волинь на своєму полі поступилася Авангарду

fc-avangard.com.ua
Лучани зазнали мінімальної поразки в рідних стінах від краматорського колективу.

Павло Добрянський, Sport Arena

Обидві команди покладали на звітну зустріч особливі надії та сподівання. Господарі прагнули розпочати другу частину футбольного сезону з переконливої перемоги. А гості намагалися завадити успіху Волині та задовольнитися хоча б одним турнірним пунктом.

Підопічні Андрія Тлумака, який цього дня був відсутній на тренерському містку Волині, кинулися втілювати свої плани у життя з перших хвилин матчу. Але Хагназарі своїми голевими нагодами не скористався. В обох випадках голкіпер гостей Денчук вдало обрав позицію та без проблем заволодівав ігровим снарядом.

Проте найкращу нагоду для результативного удару по воротах Авангарду змарнував Карпенко. Він, отримавши м’яча від Хагназарі, увійшов до карного майданчика і підступним ударом направив «смугастого» у площину воріт, але Єрмаков у падінні вибив шкіряний снаряд з останньої лінії. Утім, суттєві труднощі на Авангард чекали дещо пізніше. Через дванадцять хвилин друге попередження від арбітра матчу отримав Ємець — гості залишилися вдесятьох.

Здавалося, що тепер «волиняни» взагалі візьмуть суперника «голими руками»… Але цього не сталося. Як не сталося й першої перемоги Волині у першому офіційному матчі сезоні. На двадцять сьомій хвилині другого тайму у штрафному майданчику луцької команди Сімінін зіткнувся з Лобовим, і гості отримали право на виконання пенальті. Вирок арбітра блискуче реалізував Кірієнко, забивши свій уже дев’ятий гол у цьому сезоні.

Та й на цьому всі важливі події в матчі себе не вичерпали. За дві хвилини до завершення основного часу матчу другу жовту картку в складі Авангарду отримав Сухаров, залишивши свою команду удев’ятьох (!!!). Правда, цією обставиною лучани скористатися не змогли…
1:0 — Авангард на виїзді обігрує Волинь і підіймається на четверту сходинку турнірної таблиці. Волинь — шоста…

Man of the Match: Віталій Єрмаков (Авангард)

Центральний захисник сильно провів звітний матч, не дозволивши більш рейтинговому суперникові підібрати ключі до воріт своєї команди. А ключовий епізод за участі Єрмакова відбувся в другому таймі, коли він у стрибку вибив м’яча з лінії власних воріт після удару Хагназарі.


Волынь (Луцк) – Авангард (Краматорск) – 0:1
Гол: Кириенко, 76 (пен.)

Волынь: Когут, Симинин Горопевшек, Болденков, Цюпа (Козьбан, 79), Курко, Бартулович, Хагназари, Кожанов, Волошинович (Западня, 59), Карпенко (Климец, 67). Запасные: Воробей, Петько, Ульянов, Маткобожик, Зинкевич. Главный тренер: Андрей Тлумак.

Авангард: Денчук, Сухаров, Ермаков, Шершень, Емец, Лобов, Полюлях (Воробей, 90+4),  Трояновский (Сеницкий, 62), Матяж (Собко, 88), Демченко (Моисеенко, 62), Кириенко (Хоцяновский, 83). Запасные: Солдатенко, Щебетун, Скоблов, Копытов. Главный тренер: Александр Косевич.

Преудпреждения: Бартулович, 12, Болденков, 32, Волошинович, 33, Кожанов, 69, Симинин, 74 – Трояновский, 12, Емец, 45+3, Сухаров, 57, Лобов, 61, Денчук, 81.

Удаления: Емец, 59 (Авангард, второе предупреждение), Сухаров, 88 (Авангард, второе предупреждение)

17:00. г. Луцк. Стадион «Аванганрд», 3100 зрителей

Арбитр: Андрей Коваленко (Полтава)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena