Sportarena
15982078

Дніпро-1 декласував Суми, Куліш вистрілив покером

SPORTARENA.com
Кулиш, Когут и Кузык, facebook.com/sportclubdnipro1
Дніпряни відвантажили сім «сухих» м’ячів сумським муніципалам.

Павло Добрянський, Sport Arena

Перемогу Дніпра-1 в поєдинку з Сумами не прогнозував хіба що ледачий. Тим паче, що на гостини до команди Дмитра Михайленка сумські муніципали прибули у відверто пригніченому настрої, пов’язаному з учорашнім рішенням КДК ФФУ про позбавлення Сум статусу професійного клубу. Олег Лутков намагався налаштувати свою команду, сформовану менш ніж за місяць, на турнірний бій з лідером першості. Щоправда, протрималися його підопічні усього-нічого — одинадцять хвилин…

Першого результативного удару в матчі завдав той, на кого в сучасному Дніпрі-1 покладають особливі сподівання — нападник Куліш. Він скористався рикошетом від Божого, в якого поцілив Кузик, пробиваючи з лінії штрафного майданчика, і з лінії воротарського розстріляв володіння сумського голкіпера Зеленського. 1:0.

Примітно, що й другий гол у матчі дніпряни започаткували на лівому фланзі атаки. Цього разу прострілював Шаповал. Захисник «Сум» Веремеєв, намагаючись в стрибку відвести загрозу від власних володінь, буквально подарував м’яча Чичикову, котрий відкрився на дальній стійці, а той, у свою чергу, передав «смугастого» набігаючому Кулішу, який буквально з декількох метрів розстріляв ціль. 2:0. За такого рахунку команди пішли на перерву.

В другому таймі дніпряни продовжили гольову феєрію. Спершу свій третій гол у поєдинку провів Куліш. Нападник Дніпра-1 вдало зіграв на підбиранні після того, як Зеленський у неймовірному стрибку парирував удар Чичикова з лінії воротарського. 3:0.

Згодом фантастичний за виконанням гол провів Кузик. Він поцілив під поперечину воріт, які захищав Зеленським, ударом з-за меж штрафного майданчика. 4:0.

Ще за мить п’ятий м’яч до воріт Сум відправив Куліш. Він реалізував пенальті, призначений львів’янином Блавацьким за фол Радомського на Кузику, і довів лік своїм голам у звітному матчі до чотирьох… 5:0.

Після цього у воротах гостей «розписався» Кожушко, який добив м’яча в сітку з близької відстані після того, як Зеленський парирував прицільний удар Панасенка з дальньої відстані. 6:0.

А підвів риску під поєдинком Панасенко, який феноменальним ударом майже з кута штрафного майданчика вразив дальній верхній кут воріт Зеленського. 7:0. Асист на рахунку Чичикова. Відразу після цього пролунав фінальний свисток арбітра зустрічі Блавацького, який зафіксував надрезультативну перемогу дніпровської команди — 7:0.

Man of the match — Станіслав Куліш (СК Дніпро-1)

Головний бомбардир Дніпра-1 та Першої ліги вцілому у звітному матчі куражився, як міг. Спершу, за сорок сім хвилин ігрового часу, оформив класичний хет-трик. А згодом вразив ворота суперника прицільним ударом з одинадцятиметрової позначки. Зазначимо, що цей покер став для Куліша першим, що він його провів у поточному сезоні Першої ліги. З 16 голами він знову одноосібно лідирує в списку найвлучніших.

СК Дніпро-1 (Дніпро) — ПФК Суми (Суми) — 7:0
Голи: Куліш, 11, 35, 47, 58 (пен.), Кузик, 55, Кожушко, 85, Панасенко, 90+2

Дніпро-1: Кліщук, Чеботаєв, Логінов (Сафронов, 52) , Очігава, Шаповал (Бровченко, 46), Батагов, Загальський (Рубчинський, 73), Панасенко, Кузик (Яворський, 60), Куліш (Кожушко, 60), Чичиков.

Запасні: Юрчук, Бабічин, Романюк, Лопирьонок, Сніжко, Хучбаров, Кожушко, Литвиненко.

Головний тренер: Дмитро Михайленко.

Суми: Зеленський, Деркач, Андрусенко, Божий, Веремєєв, Буряченко (Шморгун, 80), Радомський, Кушнаренко, Попов, Курусь, Яцюченко (Безродній, 72) .

Запасні: Друзь, Островерх, Гречихін, Шаповаленко.

Головний тренер: Олег Лутков.

18:00. м. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 2557 глядачів.

Арбітр: Ігор Блавацький (Львів).


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena