Sportarena
15982088

Суми зіграли внічию з Оболонню-Бровар

SPORTARENA.com
Оболонь, fcbrovar.obolon.ua
Для господарів ця нічия у 23-му турі більш як перемога.

Ярослав Кроха, Sport Arena

На перший погляд у цьому матчі не очікувалася якась особлива інтрига, адже зустрічалися команди з різних полюсів турнірної таблиці. ПФК Суми не можуть виграти уже 12 турів поспіль починаючи з вересня, а кияни навпаки не програють в гостях сім матчів.

Хоча, все ж цікавинка була у цьому матчі, адже у першому колі Суми завдяки голам Загинайлова та Савіна (яких уже немає у команді) на виїзді обіграли свого суперника 2:0, тому кияни прагнули взяти реванш, до того ж сумчани повністю оновили свій склад. Відзначаємо, що Олег Лутков у порівнянні з минулими матчами зробив кадрові зміни. Поміж іншого на полі вперше з’явився французький легіонер Софьян Драа, за якого нинішнє керівництво внесло у касу ФФУ навіть 150 000 гривень обов’язкового внеску як за легіонера, тому цього тижня він отримав паспорт футболіста.

Господарі ж прагнули у цьому матчі порадувати достойною грою тих вірних фанатів, які завжди приходять підтримувати свою команду. І вони були на трибунах “Ювілейного”. Можливо, саме вони дозволили встояти команді Олега Луткова під агресивним натиском пивоварів. Він тривав практично увесь матч, але так до взяття воріт 21-річного Зеленського і не менш молодої лінії захисту не дійшло.

Щоправда гостям довелося догравати останніх 20 хвилин у меншості, коли Єфремов занадто високо зіграв ногою і арітр показав пряму червону захисникові оболонців.

Man of the Match: Микита Зеленський (ПФК Суми)

Навряд чи можна когось виділити в команді гостей, та й Суми сьогодні були сильними командною грою та вірним стратегічним курсом Олега Луткова. Але дії голкіпера господарів на останньому рубежі були переконливими і впевненими.

ПФК Суми — Оболонь-Бровар (Київ) — 0:0

Суми (стартовий склад): Зеленський, Деркач, Андрусенко, Шморгун, Веремєєв, Буряченко, Радомський, Керножицький, Попов, Курусь, Драа.

Запасні: Друзь, Яцюченко, Безродній, Островерх, Гречихін.

Головний тренер: Олег Лутков

Оболонь-Бровар (стартовий склад): Федорівський, Безуглий, Гуськов, Деребчинський, Єфремов, Мединський, Покотилюк, Семенко, Слободян, Шевченко, Шишка

Запасні: Тюрін, Коваленко, Ковбаса, Корнєв, Косовський, Кузін Араміс Набіл, Островський, Степаненко.

Головний тренер: Сергій Ковалець

Вилучення: Єфремов, 70


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena