Sportarena
15982090

Агробізнес програв удома Балканам

SPORTARENA.com
fcbalkans.com.ua
Агробізнес у кожному таймі пропустив по голу.

Ярослав Кроха, Sport Arena

Чергове випробування на міцність для Агробізнеса очікувало в домашніх стінах. Після двох поразок поспіль навесні адміністрація клубу понизила у посаді Андрія Донця, який до цього матчу підходив лише у якості в.о. головного тренера. А от Балкани до цієї гри підходили у гарному гуморі, навіть попри дві поразки цієї весни – вони виграли два матчі і за поєдинок з Зіркою отримали технічних три очки до скарбнички.

Тому й почали гості активно. Але досягли свого аж на 38-й хвилині після трьох поспіль кутових. Чернишов на передній стійці кивком голови перевів м’яч собі за спину, самотній Юречко на протилежному куті воротарської устиг і підробити собі під удар, і увігнати м’яча у дальній кут. 0:1. Чому бездіяльно стояли захисники Агробізнеса, залишиться загадкою.

У другому таймі Балкани закріпили перевагу, реалізувавши пенальті на 67-й хвилині. Опря закинув м’яча до штрафної, проти Паламара грубо зіграв Одольський і сам же півзахисник реалізував вирок арбітра. 0:2.

Кінцівка пройшла під акомпанемент атак господарів. Після ударів Думанюка і Груші фантастичну реакцію продемонстрував Паламарчук. Балкани зробили кілька стратегічних замін і спокійно довели матч до перемоги.

Mаn of the Match: Руслан Паламар (Балкани)

Можна цілком визнавати і Опрю найкращим гравцем. Але відзначимо саме атакувалнього півзахисника. Нарешті активність Паламара допомогла Балканам. Не можна сказати, що він провалив попередні матчі, але сьогодні провів напрочуд гарний матч, був ледь не найактивнішим у першому таймі. А його безпосередня участь у другому м’ячі допомогла здобути три очки.

Після цієї поразки Агробізнес ще глибше загруз на дні турнірної таблиці, а Балкани закріпилися на восьмій позиції.


Агробізнес (Волочиськ) – Балкани (Зоря) – 0:2
Голи: Юречко, 38, Паламар, 68, з пенальті.

Агробізнес: Одольський, Гагун, Юхимович, Слотюк, Байчук, Кухарук (Думанюк, 80), Сепурненко, І.Когут (Черненко, 69), М.Когут (Скакун, 54), Груша (Нечипоренко, 46), Семенець.
Запасні: Чернобай, Панченко, Ясніцький, Пліс.
В.о. головного тренера: Андрій Донець.

Балкани: Паламарчук, Саламаха, Любчак, Юречко, Ільницький, Пархоменко (Тропанець, 90+1), Опря, В.Златов (Георгієв, 64), Чернишов (Якубов, 77), Паламар (Гончаренко, 56), Болокан (Райчев, 56).
Запасні: Лободров, Гузенко.
Головний тренер: Андрій Пархоменко.

Попередження: Нечипоренко, 54, Скакун, 84, Слотюк, 90+3 – Саламаха, 8, Юречко, 26, Пархоменко, 72

17:00. с. Волочиськ. Стадіон «Юність». 2050 глядачів. +14 С.

Арбітр – Андрій Коваленко.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena