Sportarena
15982102

Балкани грають внічию з Волинню

SPORTARENA.com
fcbalkans.com.ua
Претендент на медалі втрачає очки у Зарі.

Ярослав Кроха, Sport Arena

Волинь цього року набрала найбільше очок у весняній частині сезону, тому їхала до Зорі продовжити приємну для тенденцію. Та й завдання боротися медальну зону, яка дає право грати у плей-офф до УПЛ, ніхто не відміняв. Тому команда Тлумака відразу взялася за справу. Уже на 22-й хвилині Хагназарі увійшов до штрафної, здійснив пару фінтів і Пархоменко підніжкою поклав іранця на газон. Пенальті чітко виконав Кожанов – 1:0. Але відразу ж господарі відігралися. Платунов з правого флангу навісив до штрафної, Сімінін зіграв головою і вибив прямо на ногу Ільницькому – той в дотик зльоту увігнав м’яча у сітку з лінії штрафної. Когут і не ворухнувся. 1:1

У другому таймі господарі, які цієї весни показують яскравий і прагматичний футбол, вийшли вперед. Георгієв обігрався з Опрею, увійшов до штрафної і навісив, мяч влучив у руку Горопевшеку і Шандор вказав на 11-метрову позначку. Райчев, який вийшов на заміну у перерві, спокійно реалізував пенальті і вся команда поздоровила одного зі лідерів – травмованого Сергія Герасимця з народженням первістка. 2:1

А вже за дві хвилини гості відігралися. Кожанов віддав передачу на свіжого Климця, який правим флангом увійшов до штрафної, пройшов до лінії воріт і повернув м’яча Денису, і лідер Волині відзначився дублем. 2:2.

А на 57-й хвилині господарі залишилися в меншості. Кожанов здійснив шалений спурт від центральної лінія поля, обігравши Юречка, і Саламаха був змушений ударом ззаду по ногах зупинити прорив півзахисника суперника перед лінією штрафної. І це друга жовта. Кожанов ударом з потенційно небезпечного штрафного влучив у стінку з гравців Балкан.

Господарі після тактичних перестановок і низки замін зуміли провести кілька. Але все ж Волинь більше часу проводила на половині поля суперника. Свої моменти мав Западня, але спочатку зльоту пробив поруч зі штангою, а потім запустив м’яча по горобцях.

Згадуємо небезпечний штрафний від Кожанова і знову стінка рятує ворота Балкан. На 77-й хвилині після навісу справа і низки рикошетів м’яч влучив у штангу воріт Волині. І це був не кінець, після удару Платунова м’яч пролетів поруч зі штангою воріт Когута. Гості відповіли своїм моментом, і можна лише гадати як Горопевшек не влучив головою по м’ячі з району 11-метрової позначки.

У підсумку, нічия, яка для луцької Волині ледь не поразка – на руку Колосу і металсту 1925. На фініші все тільки починається!

Man of the Match: Денис Кожанов (Волинь)

Продовжує півзахисник доводити, що зараз у фантастичній формі. Забив із пенальті, розіграв чудову стіночку з Климцем, коли відзначався дублем. Врешті решт саме на ньому заробив червону гравець Балкан. Можливо не треба було підходити до стандартів, адже два штрафних у його виконанні були невдалими.


Балкани (Зоря) – Волинь (Луцьк) – 2:2
Голи: Ільницький, 25, Райчев, 49 (пен.) – Кожанов, 23 (пен.), 50

Балкани: Паламарчук, Платунов, Саламаха, Юречко, Ільницький, К.Пархоменко (Гончаренко, 90+4), Гаврилюк (М.Златов, 60), Чернишов (Паламар, 75), Опря, Георгієв (Пєнов, 70), Болокан (Райчев, 46). Запасні: Лободров, Гузенко, Лукаш, Якубов. Головний тренер: Андрій Пархоменко.

Волинь: Когут, Сімінін, Горопевшек, Болденков, Цюпа, Курко, Петько (Волошинович, 68), Хагназарі, Кожанов, Западня, Козьбан (Климець, 46). Запасні: Неділько, Ульянов, Маткобожик. Головний тренер: Андрій Тлумак.

Вилучення: Саламаха, 56

Арбітр: Андрій Шандор (Львів)
17:00. с.Зоря. Стадіон імені Тропанця. 2000 глядачів


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena