Sportarena
15982106

Миколаїв зіграв унічию з Гірником-Спорт

SPORTARENA.com
gornyak-sport.net
Гірник-Спорт оформив уникнення зони перехідних матчів.

Ярослав Кроха, Sport Arena

Обом командам особливо нічого не треба – Миколаїв готує команду явно на наступний сезон, готуючи інфраструктуру. Команда грає вже який тур на запасному полі, адже головний газон Центрального стадіону вперше за кілька десятиліть зазнає заміни. Причому, реконструкція планується глобальною, цьому свідчення — кілька вантажівок з чорноземом, які привезли саме для поля.

Гірник-Спорт із Мазяром також свою задачу виконав, майже зумівши викараскатися з зони вильоту. Так, ПФК Суми перед цим туром мав математичні шанси випередити горішньоплавненців, але сьогодні команда Мазяра могла закрити і це питання. Що їм і вдалося зробити.

У першому таймі гості віддали контроль Миколаєву. Але моментів булло й не так багато. Войцеховський пробивав, але Данкович справився, а Куксенко з вигідної позиції пробив вище воріт. У гостей запам’ятався удар Котляра, але поруч зі штангою.

У другому таймі уже Гірник-Спорт більше володів м’ячем, особливо виділявся все той Котляр, якого здається реанімував Мазяр, на правому фланзі. Його передачі були гострими. За 15 хвилини до завершення матчу свій момент мав Миколаїв, але після розіграшу кутового Данкович врятував Гірник-Спорт після пострілу в упор.

Кінцівка матчу пройшла під акомпанемент атак господарів, але вони так захопилися атаками, що Рогозинський отримав другу жовту за симуляцію у штрафній Гірника-Спорт. У підсумку, матч докотився до сухої нічия і команди залишилися при своїх.

Man of the Match: Роман Данкович (Гірник-Спорт)

Не можна сказати, що багато роботи було у голкіпера гостей. Але у тих моментах, які виникали, він виходив з честю. У кінці другого тайму ціною тавми врятував ворота, але мужньо продовжив гру, зумівши принести своїй команді четверту поспіль нічию.


Миколаїв – Гірник-Спорт – 0:0

Миколаїв (стартові склади): Старченко, Горват, Білик, Кушніренко, Попов, Радченко, Вітенчук, Куксенко, Зарічнюк, Рогозинський, Войцеховський. Запасні: Крюков, Сартіна, Берко, Цапій, Кравченко, Семенина, Назаренко. Головний тренер: Сергій Шищенко

Гірник-Спорт (старові склади): Данкович, Гончар, Кравчук, Зозуля, Шопін, Лозовий, Лиховидько, Зуєвич, Батюшин, Котляр, Корольков.

Запасні: Чопко, Одарюк, Головко, Пінчук, Білоус, Черниш, Бафталовський.

Головний тренер: Володимир Мазяр

Вилучення: Рогозинський, 90 (друга жовта)

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

15 травня. 18:00. м. Миколаїв. «Верхнє поле» Центрального міського стадіону.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena