Sportarena
15982158

Гірник-Спорт врятувався на останніх секундах у матчі з Металістом 1925

SPORTARENA.com
gornyak-sport.net
Металіст 1925 ускладнив собі завдання у боротьбі за плей-офф.

Ярослав Кроха, Sport Arena

Гірник-Спорт не програє вже місяць, команда набрала досить непогану форму при новому головному тренері. Металіст 1925 у 2019 році значно ускладнив собі життя, адже команда навесні здобула лише сім залікових пунктів. Для підопічних Горяїнова зараз кожен матч як останній, адже команді необхідно виключно перемагати для того щоб поборотися за підвищення у класі. Взагалі, на виїзді Металіст 1925 грає не надто вдало, харків’яни набрали 17 із 45 можливих залікових пунктів. Відзначаємо, що повернувся після травми на поле лідер захисту Поспєлов, який утворив у центрі зв’язку з Ждановим. А це досвідчена потужна сила харків’ян.

Але початок був за господарями, які намагалися високо комбінувати. Попри вранішній дощ, газон був у відмінному стані. Перший момент виник саме у гостей, коли Романов у штрафній розібрався з захисниками, але у ближню дев’ятку не влучив. На 35-й хвилині своїм ударом відзначився Лозовий з району штрафної, а ще за хвилину Батюшин бив здалеку, відзначаємо сейв Каневцева.

А на 39-й хвилині Металіст 1925 забив з нічого. Романов отримав м’яча у центрі поля, роздивився навкруги, пройшов по центру і спокійно пробив у дальній кут без жодного опору з боку захисників господарів. 0:1.

Гірник-Спорт зрівняв рахунок у кінці другого тайму. Корольков, якого Мазяр позбавив капітанської пов’язки і місця у старті, зумів забити. На розіграш останнього стандарту пішов навіть Данкович. Лозовий навісив із місця правого вінгера, Кравчук м’яко головою відправив м’яч у район 11-метрової позначки і Корольков підробив і потужно пробив повз Каневцева. 1:1

Гірник-Спорт не лише відібрав важливі очки у претендента на медалі, а й зробив Дніпро-1 чемпіоном Першої ліги.

Man of the Match: Сергій Романов (Металіст 1925)

Півзахисник харків’ян уже котрий матч демонструє, що є дуже важливим гравцем Металіста 1925. Цього разу він не тільки загострював і тримав у напрузі півзахист суперник, а й сам забив, відмінно розібравшись у ситуації.


Гірник-Спорт (Горішні Плавні) – Металіст 1925 (Харків) – 1:1
Голи: Корольков, 90+5 — Романов, 39

Гірник-Спорт : Данкович, Пінчук (Гончар, 46), Кравчук, Зозуля, Шопін, Лиховидько (Білоус, 88), Зуєвич (Корольков, 54), Батюшин, Лозовий, Котляр (Кіча, 69), Одарюк (Головко, 69). Запасні: Чопко, Черниш, Головний тренер: Володимир Мазяр

Металіст 1925 : Каневцев, Жук, Поспєлов, Жданов, Мельничук, Коберідзе, Калюжний (Ралюченко, 77), Романов (Кошман, 76), Гранкін (Ямполь, 61), Синиця (Стороженко, 84), Давидов (Фаюк, 67). Запасні: Дьяков, І.Коваленко, Кравченко, Цвіренко. Головний тренер: Олександр Горяїнов.

Попередження: Кравчук, 24, Батюшин, 30 – Поспєлов, 2, Коберідзе, 32, Синиця, 80.
Арбітр: Ярослав Козик (Закарпатська область)
11 травня. м.Горішні Плавні. СК «Юність». 1500 глядачів. +17С. Оцінка поля — 5


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena