Sportarena
18643832

Рух обіграв Балкани на виїзді

Кондраков знову забиває, fcrukh.com
У першому турі команда зі Львова обіграла Балкани.

Ярослав Кроха, Sport Arena

У літнє міжсезоння Рух здійснив повноцінний ребрендинг, навіть змінивши прописку — відтепер він львівський. Клуб отримав ще й нову емблему, форму та девіз: «Буде бій!». Підопічні Леоніда Кучука ставлять перед собою амбітні завдання, напередодні активно попрацювавши на трансферному ринку.

Щодо Балкан, то підопічні Пархоменка невдало провели контрольні матчі на тренувальних зборах. Зорянці дві гри програли і дві — зіграли внічию.

Напевно, тому Балкани дещо відійшли від традиційної схеми і почали з 4-2-2-2. Платунов, Соломаха, Ільницький та Опря покликані цементувати захист, Пархоменко і Гаврилюк у центрі, Микола Златов і Чернишов мали стати крилами атаки, на вістрі опинилися двоє — Гранчар і Болокан.

У гостей лише Синиця із шести новачків Руху з’явився у старті, а Мисик і Калюжний опинилися в запасі. Кучук продовжує гнути свою лінію і грати в три захисники, з насиченими флангами і накінечником у вигляді Кондракова. І вже на шостій хвилині ця схема спрацювала. Марушка з позиції правого захисника запустив дальню передачу, Кондраков спокійно прийняв м’яч на лінії штрафної, просунувся і пробив в дальній кут. 0:1.

Господарі активізувалися, перехопили ініціативу, але до небезпечних моментів не доходило, тоді як Рух ледь не в кожній атаці несли загрозу. Господарі отримали свій шанс наприкінці першого тайму, коли після розіграшу першого (!!!) кутового в матчі з ударом Опрі не без проблем впорався Мисак. За хвилину до свистка на перерву Платунов пошкодив м’яз стегна і змушений був поступитися місцем на полі Юречку.

Початок другого тайму міг порадувати вболівальників Руху, але на 54-й хвилині Синиця спочатку пробив точно в Паламарчука, а потім ударом головою дивовижно не влучив у порожні ворота. Господарі виглядали активними, не давали сумувати заповненим на дві третини трибунам. Були удари від свіжого паламаря, активно виглядав Болокан. А на 79-й хвилині Чернишов цілком міг зрівнювати рахунок, коли отримав дальню передачу, технічно приборкав м’яча у штрафній, але завагався з ударом і Заставний накрив м’яча.

За кілька хвилин до фінального свистка Ільницькому вдався шалений удар в дальній верхній кут метрів з 35-ти, але Мисак витягнувся у струнку і неймовірним дивом перевів м’яча на кутовий.

У підсумку, мінімальна перемога Руху і боротьба тільки починається!

Гравець матчу - Данило Кондраков (Рух)

Відзначаємо Мисака, він витяг кілька надважких ударів, але ж така робота воротаря. Зате для сором’язливого молодого нападника так починати сезон у надамбітній команді важливо. Це додає наснаги і сил. А те як він розібрався у епізоді із забитим м’ячем вартує дорогого. Слідкуємо далі за нападником.


Балкани (Зоря) – Рух (Львів) – 0:1
Гол: Кондраков, 6

Балкани: Паламарчук, Платунов (Юречко, 46), Саламаха, Ільницький, Опря, Гаврилюк (Серденюк, 70), Пархоменко, М.Златов (В.Златов, 70), Чернишов (Тропанець, 83), Гранчар, Болокан (Паламар, 56). Запасні: Лободров, Гузенко, Демський, Пєнов. Головний тренер: Андрій Пархоменко

Рух: Мисак, Заставний, Дуць, Никитюк, Марушка, Леандро, Копина (Габріель, 84), Брікнер (Мартинюк, 63), Синиця (Мисик, 76), Русин, Кондраков (Калюжний, 70). Запасні: Ільющенков, Сіднней. Головний тренер: Леонід Кучук.

Попередження: Юречко, 86, Саламаха, 86 – Кондраков, 52, Леандро, 88.
17:00. с. Зоря. Стадіон імені Бориса Тропанця. 32С. Оцінка поля – 3.
Арбітр: Іван Салаш (Калуш)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena