Sportarena
18643836

Агробізнес втрачає перемогу на останніх секундах матчу з Кременем

SPORTARENA.com
Дебютант Зозуля дублем врятував гостей, fckremen.com
Волочисці краще виглядали весь матч, але здобули лише одне очко.

Ярослав Кроха, Sport Arena

У Волочиську 13-та команда Першої ліги приймала чемпіона Другої ліги – суперника, який пройшов той же шлях, що і господарі у минулому році. Цей матч став особливим для Остапа Маркевича, який дебютував на чолі головного тренера Агробізнесу. У міжсезоння волочисці провели сім спарингів, у яких здобули чотири перемоги, одного разу поступилися і двічі зіграли внічию. До команди приєднався лівий захисник Педро, який став першим легіонером в історії клубу.

Кременчуцький Кремінь грав у Першій лізі після річної паузи. Команда серйозно оновилася у літнє міжсезоння, поповнивши свій склад аж 11-ма новачками. Головною втратою для Кременя став перехід КонстянтинаЧернія, а головним придбанням — запрошення Романа Гончаренка, який знайомий з Ігорем Столовицьким за спільною роботою у черкаському Дніпрі, і набирався досвіду у Інгульцю і Поліссі.

З новачків у старті у господарів з’явилися Зінкевич та Сікорський, а центрбек Юхимович грав на чудовому емоційному фоні, сьогодні він святкує свій 23-й день народження. Зате не опинилося в складі першого іспанського захисника у складі Агробізнеса Педро.

У Кременя труднощів із зіграністю складу було також чимало, адже у старті виявилося більш як півкоманди новачків. Малиновський, Зозуля, Гончаренко і Ченбай цементували захист, Масалов, Астахов, Сидоренко і Мурашов грали в центрі поля, Воронченко був покликаний постачати м’ячами єдиного нападника Сікорського.

Уже на третій хвилині мав забивати Сікорський, якому Груша вирізав ідеальну передачу, але Ігор грішить старим – нереалізацією. Цього разу він замість пробити в кут, влучив прямо у Будюка. Господарі додавали зі старту, кілька ударів прийшлося у бік воріт Кременя, а на 11-й хвилині підопічні Маркевича-молодшого забили.

Після розіграшу ауту Гагун одразу навісив до штрафного майданчика, Микола Когут прийняв м’яча на груди і розстріляв верхній кут воріт. 1:0

Проте гості відігралися майже відразу. Зозуля пішов поборотися до штрафної після розіграшу кутового, дезорієнтував когось із захисників Агробізнеса – Думанюка або Слотюка, хтось зрізав м’яча у власні ворота. Чистий автогол і 1:1. Йшла 15-а хвилина, диктор по стадіону оголосив гол на Зозулю і все лише починалося.

Надалі глядачі точно не сумували. Сікорський створював напругу, але й Кремінь не відсиджувався у захисті. Черненко мав забивати на 29-й хвилині.

У другому таймі у складі Кременя вийшло одразу три свіжих гравці, гості навіть провели кілька конструктивних атак. Але Агробізнес виглядав більш симпатично. Згадується шалений удар Думанюка на 65-й хвилині з 30 метрів і браво Будюк. І все ж старання Агробізнеса виправдалися. Юхимович пішов на розіграшу стандарту, Черненко навісив і центрбек Агробізнеса зумів проштовхнути м’яча у ворота. 2:1.

Красивенну крапку міг поставити свіжий Іванченко на 88-й хвилині, відправивши м’яча від лівої бокової лінії у поперечку воріт – Будюк до м’яча не діставав, завалюючись у ворота. Було б дійсно фантастично! Ще за хвилину по черзі Груша і Кухарук цілком могли закривати питання про переможця матчу.

Але Кремінь не здавався, що й був винагороджений. Із кутового навісив Єрмаченко і Зозуля ударом головою з відскоком від газону спрямував м’яча у дев’ятку. 1:1.

Отже, Агробізнес втрачає перемогу, двічі пропустивши після кутових. Вболівальникам Волочиська дійсно прикро, адже Агробізнес своєю грою очно заслуговував на перемогу.

Гравець матчу –Дмитро Зозуля (Кремень)

Десь тихо кусає лікті Мазяр, втративши такого захисника. Зозуля довів, що є майстром гри на кутових. Непогано влився у новий колектив досвідчений захисник, зламавши свято у Волочиську.


Агробізнес (Волочиськ) – Кремінь (Кременчук) – 2:2
Голи: М.Когут, 11, Юхимович, 71 – Зозуля, 13, 90.

Агробізнес: Панченко, Гагун (Стасишин, 66), Юхимович, Курило, Слотюк, Зінкевич (Кухарук, 75), Думанюк, Черненко (І.Когут, 85), Груша, М.Когут (Іванченко, 66), Сікорський (Семенець, 57). Запасні: Воробей, Палюх, Вергун, Дідик. Головний тренер: Остап Маркевич

Кремінь: Будюк, Малиновський (Павлик, 46), Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Масалов, Астахов (Скоблов, 46), Воронченко (Нечипоренко, 73), Сидоренко, Мурашов (Єрмаченко, 46), Локтіонов (Тарануха, 54). Запасні: Олійник, Куць. Головний тренер: Ігор Столовицький.

Попередження: І.Когут, 89 – Астахов, 36, Скоблов, 59, Зозуля, 90+1.
Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)
18:00. м.Волочиськ. Стадіон «Юність». 2700 глядачів. Оцінка поля – 5.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena