Sportarena
18643842

Гірник-Спорт удома поступився Миколаєву

SPORTARENA.com
Владислав Бугай. Фото Анастасії Мехедової, mfc.mk.ua
Доля зустрічі вирішилася на останніх хвилинах.

Ярослав Кроха, Sport Arena

12-та команда за підсумками минулого сезону приймала дев’яту. Гірник-Спорт не може перемогти миколаївців з 2017 року, остання зустріч суперників завершилася нульовою нічиєю. Тепер Миколаїв декларує завдання бути угорі таблиці, а у Гірника-Спорт якщо і є такі завдання, то вони їх вирішили тихо виконувати.

Тим більше, підопічні Володимира Мазяра проводили тренувальні збори вдома, тому спарингували з тими, хто поруч. Серед суперників були й друголігівці, й аматори, а часом – навіть доводилося проводити двосторонки. Головною втратою для Гірника-Спорт є перехід вінгера Антона Кічі в Минай, а головним придбанням — повернення Антона Ситникова з Інгульця.

Миколаїв провів великі тренувальні збори на Київщині, але команда працювала у закритому режимі. Можна відзначити трансфери Слінкіна та Сондея, які прийшли явно під основу. Саме це й показав стартовий склад, обидва гравці з’явилися на полі з перших хвилин.

А от у господарів і Ситников, і нападник Артем Козлов опинилися в запасі. Так само як і Суханов, Чепелюк і Збунь. Перший тайм особливо не порадував яскравою грою, початок був за гостями, але після 20-ї хвилини Гірник почав гостріше атакувати у відповідь. Після пасу Лозового міг забивати Батюшин, а скоро і сам Лозовий міг забивати зльоту після навісу справа. За статистикою 2:0 у площину воріт за господарями.

Зате «голепад» було перенесено на другий тайм. На 58-й хвилині свіжий Бугай пройшов по центру, Ковальов опинився на м’ячі і з лінії штрафного майданчика побив повз Данковича. 0:1

За кілька хвилин Лиховидько увірвався до штрафної Миколаєва, але одразу троє гравців його по черзі били по ногах і арбітр вказав на позначку. Котляр холоднокровно реалізував пенальті. 1:1

Але в кінці матчу гості виглядали свіжішими і зуміли цим скористатися. На 80-й хвилині Бугай отримав м’яч від Ковальова і виклав його на ногу Попову, котрий без роздумів з-за меж штрафної низом послав м’яча у дальній кут. 1:2. А за хвилину до заверешння основного часу Бугай уже забив сам, за якоюсь неймовірною траекторією відправивши м’яча з району штрафної за комірець Данковичу. 1:3.

Миколаїв здобуває важку і красиву перемогу, та ще й на виїзді.

Гравець матчу – Владислав Бугай (МФК Миколаїв)

22-річний нападник взяв участь у трьох м’ячах, вийшовши на заміну. Віддаємо належне шищенку, який повірив у екс-гравця Буковини, щапросивши його до команди і вже в першмоу матчі дав шанс показати себе, І гравець не підвів.


Гірник-Спорт (Горішні Плавні) – МФК Миколаїв – 1:3
Голи: Котляр, 62 (пен.) – Ковальов, 58, Попов, 76, Бугай, 89

Гірник-Спорт: Данкович, Пінчук, Головко, Кравчук, Шопін, Ралюченко (Чепелюк, 83), Батюшин, Котляр (Збунь, 71), Лиховидько (Білоус, 88), Лозовий, Одарюк (Козлов, 79). Запасні: Ситников, Деркач, Суханов. Головний тренер: Володимир Мазяр

Миколаїв: Старченко, Попов, Кушніренко, Киричук,  Слінкін, Вітенчук, Кравченко (Рогозинський, 57), Сондей (Берко, 80), Ковальов (Семенов, 86), Ралюченко (Бугай, 57), Войцеховський. Запасні: Агаларов, Семенина, Куксенко. Головний тренер: Сергій Шищенко.

Попередження: Ралюченко, 30, Лозовий, 90+2 – Ковальов, 44, Слінкін, 56.
18:00. м. Горішні Плавні. СК «Юність». 500 глядачв. Оцінка поля – 5.
Арбітр: Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena