Sportarena
18643850

Прикарпаття з Авангардом розписали видовищну нічию

SPORTARENA.com
fc.if.ua
Обидві команди тимчасово очолили турнірну таблицю Першої ліги.

Прикарпаття вразило в стартовому турі, коли, суттєво поступаючись суперникам у володінні м’ячем і б’ючи практично стільки ж, розгромило досить добротний Минай. Тепер належало дивувати ще більше, адже Авангард щосезону підіймається все вище й вище й доріс до того, щоб вважатися міцним претендентом на першу п’ятірку, а то й медалі. Тим більше, у минулому турі підопічні Косевича обіграли Волинь (3:2) і зберегли від того матчу свій оптимальний склад. Як, власне, й прикарпатці після виїзду на Закарпаття.

І вже в дебюті Барчук, не менш несподівано, ніж у Минаї, опинився на ударній позиції і відкрив рахунок, замкнувши головою кутовий від Кузьмина — 1:0. Утім, Авангард аж ніяк не здався. Було кілька закидань на хід форвардам від Собка та Ємця, ще в одному моменті Лобов вигравав повітря після штрафного, але пробив неточно. А ще один стандарт — тепер кутовий від Собка — приніс успіх краматорцям. Сеницький вистрибнув з-за спини Борисевича й головою переправив м’яча в сітку — 1:1. Другий матч поспіль забиває центрхав.

Все наново довелося починати вже в другому таймі. Прикарпаття завелося — пішли подачі з флангів, що для гри господарів — великий почин. А нестримного Оринчака, який ці кроси й нагнітав, збив на фланзі Ульянов ціною повторного попередження й вилучення. На добивання суперників господарі кинули досвідченого Худобяка, який тиждень тому дуже здорово вийшов на Закарпатті. І Халк відразу почав відпрацьовувати. Запресингував Лобова, протягнув м’яча й мітив у ближню «шістку» — Авангард виручив голкіпер. Але при кутовому, який Конкольняк виконував слідом, Денчук вийшов невдало і Худобяк головою направив м’яча в ворота — 2:1! Ось як це — рік не забивати, а потім два матчі поспіль відзначатися важливим голом! Браво, Ігор!

Але й це вже було не все. У доволі простій ситуації майже в центрі поля Халк втратив м’яча. Здавалося, навколо пів команди товаришів — підстрахують. Ба, ні — дали пробити Лобову. А вже коли голкіпер відбив м’яча практично перед собою, на добивання встиг досвідчений Кірієнко — 2:2. Цей хиткий рахунок і зберігся до кінця гри. Видовищна бойова нічия — це комплімент волі гостей, які двічі відігрувалися, але ще більше —Прикарпаттю, яке стартувало краще за всі очікування й має ті ж 4 очки на старті, що й Авангард.

Man of the Match: Ігор Кірієнко (Авангард)

Врятував Авангард від поразки, проявивши бомбардирське чуття.


Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Авангард (Краматорськ) 2:2
Голи: Барчук, 10, Худобяк, 70 — Сеницький, 34, Кірієнко, 81

Прикарпаття: Піцан, Бойко, Бочкур, Француз, Конкольняк, Борисевич, Кузьмин (Худобяк, 69), Оринчак (Дитко, 76), Семотюк (Цюцюра, 56), Януш (Яневич, 63), Барчук. Запасні: Вульчин, Ковальчук, Радульський, Хома, Солдатенко, Геник. Головний тренер: Володимир Ковалюк.

Авангард: Денчук, Воробей, Лобов, Брюхов, Ульянов, Полюлях, Сеницький (Савін, 90+3), Собко (Шаврін, 90), Матяж (Кірієнко, 68), Ємець, Яворський (Моісеєнко, 72). Запасні: Зеленський, Владимиров, Дедяєв, Трояновський, Таранда, Мірошник. Головний тренер: Олександр Косевич.

18:30. м. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух». 4200  глядачів. Поле 3; +20С
Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Попередження: Конкольняк, 46; Ульянов, 58; Барчук, 73; Косевич, 82; Моісеєнко, 87
Вилучення: Ульянов, 62 (повторне попередження)

Остаточний протокол звірено з офіційними даними.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena