Sportarena
18643866

Агробізнес виграв у Балкан в аграрному дербі. Мирон Маркевич аплодував сину

SPORTARENA.com
Ігор Сікорський, fcab.com.ua
Сікорський має бути задоволеним, що не переїхав до Бангладешу.

Петро Кучинський, Sport Arena

Агробізнес очікував своєї першої перемоги під керівництвом Остапа Маркевича — підтримати сина приїхав навіть легендарний Мирон Маркевич, до якого вишикувалася черга любителів автографів. У гості до Волочиська завітали самобутні Балкани, з якими волочисці суперничали ще в аматорському чемпіонаті — й поступалися їм у супер-фіналі ААФУ. Обидва колективи після стартових двох турів мали у своєму активі всього один заліковий пункт і дуже хотіли покращити ситуацію.

Це лише четверта особиста зустріч в історії протистоянь представників аграрного сектору. Поки що перевага на боці зорянців, які двічі перемогли, а ще одна гра закінчилася нульовою нічиєї. Відзначимо, що підопічні Пархоменка залишилися єдиною командою, яка поки що не забивала у цьому сезоні. Захисникам Агробізнесу необхідно бути максимально сконцентрованими, адже безперечно гості захочуть виправити цю невтішну для себе статистику.

Та все ж гостям набагато більше потрібна була перемога, тим більше за роботою молодого тренера волочисців спостерігав його батько, досвідчений Мирон Маркевич.

І в першому таймі Ігор Сікорський зробив рахунок дуже комфортним. На 13-й хвилині після навісу дебютанта Семенюка з лівого флангу на дальню стійку й переведення м’яча головою Черненка, форвард Агробізнеса головою спрямував м’яча у пороні ворота. 1:0.

А за п’ять хвилин він же після передачі Семенюка використав вихід на рандеву з Паламарчуком. Паламар і Опря загралися в центрі поля, Семенюк дав на хід Сікорському, який спокійно з лівої пробив повз воротаря. 2:0. Помилка родом із ДЮСШ у гостей, дубль нового форварда господарів.

У другому таймі Агробізнес грав за рахунком і зумів зберегти перемогу. Навіть більше: в кінцівці Груша поставив ефектну крапку. Це він починав атаку з глибини, далі її підтримали товариші й Сікорський зі штрафного майданчика відкинув на Віталія. А Груша метрів із 18-ти з правої відправив м’яча точно в куточок. 3:0.

Перша перемога Остапа Маркевича. Перша розгромна перемога Агробізнеса в чемпіонаті від минулого року!

MAN OF THE MATCH Ігор Сікорський (Агробізнес)

Напевно, після цього матчу форвард упевнився, що недарма не поїхав у Бангладеш грати. Забивши сьогодні два м’ячі та віддавши гольову передачу, приніс дуже довгоочікувану і важливу перемогу своїй новій команді. Та й йому додалося впевненості у своїх силах.


Агробізнес (Волочиськ) — Балкани (Зоря) – 3:0

Голи: Сікорський, 15, 18, Груша, 80

Агробізнес: Воробей; Гагун©; Юхимович; Курило; Педро Гарсія (Бойчук, 77); Зінкевич (Вергун, 55); Кухарук (Дідик, 90); Черненко; Груша; Семенюк (М.Когут , 73); Сікорський (І.Когут, 84). Запасні: Панченко, Чорнобай, Слотюк, Палюх, Стасишин, Іванченко. Головний тренер: Остап Маркевич

Балкани: Паламарчук; М.Златов© (Пєнов, 75); Юречко; Саламаха; Ільницький; Гаврилюк (Гузенко, 88); К.Пархоменко; Чернишов (Тропанець, 61); Паламар (Серденюк, 65); Опря ; Гранчар (Болокан, 46). Запасні: Лободров, Георгієв. Головний тренер: Андрій Пархоменко.

18:00 м.Волочиськ. Стадіон “Юність”; 2700 глядачів; поле 5; +27С

Арбітр: Анастасія Романюк.

Попередження: Гагун, 13; Гаврилюк, 72; Пєнов, 77

Статистику звірено з офіційним рапортом арбітра.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena