Sportarena
18643882

Металіст-1925 поступився вдома Агробізнесу

SPORTARENA.com
Ігор Сікорський, fcab.com.ua
Долю зустрічі 4-го туру вирішив лише один забитий м'яч.

Ярослав Кроха

У Харкові зустрічалися сьома та дев’ята команда чемпіонату, яких у турнірній таблиці розділяло лише один заліковий пункт. Суперники знають один одного ще з аматорських часів. Харків’яни у минулому сезоні двічі перемогли Агробізнес, тому волочисці прагнули взяти реванш за ці поразки.

І вже зі стартовим свистком гості кинулися вперед і ледь не перша атака засвідчила налаштування Агробізнеса. Сікорський, який в минулому турі відзначився дублем, скористався передачею зліва і з району 11-метрвої позначки зльоту пробив. Дьяков перевів м’яча на кутовий.

У подальшому активніше виглядали господарі, але з кількома навісами Савіна захисники волочисців справлялися. Цікавими видалися рокіровки флангами Романова і Савіна, але ввести в оману своїх опонентів на флангах їм не вдавалося. Тим часом на 35-й хвилині Сікорський відкрив рахунок. Доки харків’яни апелювали до арбітра щодо начебто гру рукою у власній штрафній когось із гравців Агробізнеса, пройшла атака лівим флангом. Семенюк зробив навіс у центр штрафної, нападник гостей пробив з близької відстані, Дьяков зреагував, але не зумів утримати м’яч в руках і на добиванні був першим саме той же гравець Агробізнеса — Сікорський. 0:1.

До свистка на перерву харків’яни провели кілька своїх атак, але спочатку на небезпечний простріл Савіна ніхто не відгукнувся, а потім Давидов пробив вище воріт.

У другому таймі низка замін з боку обоз команд майже нічого не змінив. Харків’яни більше володіли м’ячем, мали кілька напівнагод забити, але цього виявилося замало.

У кінці матчу Маркевич зняв єдиного нападника Сікорського, на місце якого вийшов гравець більш захисного плану Микола Когут. У останні хвилини гості просто закрилися на своїй половині поля і зуміли втримати рахунок. Три очки допомагають Агробізнесу не тільки обійти сьогоднішнього опонента, а й закріпитися угорі таблиці. Нагадаємо, президент Агробізнеса поставив завдання закінчити сезон у шістці. Сьогодні було зроблено перший крок до цього.

Man of the Match: Ігор Сікорський (Агробізнес)

Схоже знайшов свою команду Сікорський, якому ще за часу МФК Миколаїв пророкували яскраву кар’єру нападника. Але розкрився гравець у Волочиську, забивши вже три м’ячі у двох останніх матчах. У Харкові він провів чудовий матч, міг забивати на початку гри, постійно нагнітав. І був винагороджений наприкінці першого тайму. Помітно, що у другому в нього були сили грати до фінального свистка, але Маркевич вирішив поберегти сили забивного форварда.

Металіст 1925 (Харків) – Агробізнес (Волочиськ) – 0:1
Гол: Сікорський, 35

Металіст 1925: Дьяков, Жук, Поспєлов, Цвіренко, Коваленко (Єрошенко, 60), Кольцов, Савін (Проданов, 46; Стороженко, 80), Ямполь, Дехтяренко (Дмитренко, 60), Романов, Давидов (Єрмоленко, 83). Запасні: Белименко, Жданов, Демченко, Шершень, Білокінь. Головний тренер: Андрій Демченко

Агробізнес: Воробей, Педро Гарсія Кампільо (Бойчук, 50), Курило, Юхимович, Гагун, Думанюк, Кухарук (Палюх, 86), Семенюк (Іван Когут, 84), Груша (Вергун, 59), Черненко, Сікорський (Микола Когут, 77). Запасні: Чернобай, Столюк, Зінкевич. Головний тренер: Остап Маркевич.

Попередження: немає – Семенюк, 42, Вергун, 85, Воробей, 90+5

19:00. м.Харків. Стадіон ОСК “Металіст”. 4057 глядачів. Оцінка поля – 5. +32 С.
Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Протокол звірений з офіційним рапортом арбітра.

У Агробізнеса тепер в активі 7 очок, у той час як Металіст-1925 має 5 залікових пунктів після чотирьох зіграних матчів.


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena