Sportarena
18643912

Балкани вдома зіграли внічию з Гірником-Спорт

SPORTARENA.com
Фото - fcbalkans.com.ua
У тягучому матчі під пекучим сонцем у Зорі команди залишили поле без голів.

Ярослав Кроха

У селі Зоря зустрічалися 14 та 15 команди Першої ліги, які за п’ять турів здобули всього чотири залікові пункти. Команди підходили до очного протистояння  у хорошому настрої, адже на тижні у серії післяматчевих пенальті перемогли своїх суперників по Кубку України.

Балкани за останні два тижня серйозно підсилилися, дозаявивши двох вінгерів — Захаревича та Антюха. Для того щоб перемогти у домашньому матчі підопічним Пархоменка, необхідно було докласти максимум зусиль, адже Гірник-спорт вже три матчі поспіль не програє. До того ж зорянцям у цьому сезоні не вистачає стабільності, команда не може знайти свою гру. Відзначимо, що усі попередні матчі між суперниками завершувалися “сухими” перемогами господарів поля.

Та цього разу жодній із команд так і не вдалося забити. У першому таймі за спеки близько у + 33 С відзначаємо удар в поперечку від Платунова. По кілька разів били воротах обидва суперники.

У другому таймі далася взнаки втома після виснажливих кубкових матчів. У другому таймі міг забивати Батюшин, але не зумів у вбивчому моменті переграти Паламарчука. У цілому більш як 60% ігрового часу м’ячем володіли гості, але змушені задовольнитися одним очком, яке залишило команду Мазяра на передостанньому місці.

MAN OF THE MATCH: Юрій Батюшин (Гірник-Спорт)

Одне очко на виїзді – досить непогано. А забий Батюшин свій м’яч у одному з двох епізодів за його участі, було б взагалі чудово гостям.


Балкани (Зоря) – Гірник-Спорт (Горішні Плавні) – 0:0

Балкани: Паламарчук, М.Златов (Паламар, 80), Юречко, Ільницький, Гаврилюк, Опря, Пархоменко, Платунов, Антюх (Болокан, 55), Захаревич (Георгієв, 62), Чернишов. Запасні: Зеленський, Гранчар, Демський, Пєнов, Серденюк, Тропанець. Головний тренер: Андрій Пархоменко

Гірник-Спорт (стартовий склад): Данкович, Бичков, Кравчук, Білий, Шопін, Корольков (Батюшин, 46), Чепелюк (Ралюченко, 72), Котляр (Одарюк, 82), Лиховидько, Лозовий (Суханов, 90+4), Хомченко (Хоцяновський, 87). Запасні: Ситников, Деркач, Білоус. Головний тренер: Володимир Мазяр

17:00 с. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця.1500 глядачів. +30 С. Оцінка поля – 3.
Арбітр: Михайло Райда
Попередження: Гаврилюк, 58, Паламар, 82 — Білий, 42, Суханов, 81, Лиховидько, 87


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena