Sportarena
18643968

Волинь врятувала одне очко у матчі з Балканами

SPORTARENA.com
fcvolyn.net
Лише гол у компенсований час з пенальті допоміг амбітній Волині здобути нічию.

Ярослав Кроха

У Луцьку у заключному матчі туру зустрічалися дев’ята та 15-та команди чемпіонату. Лучан у цій зустрічі влаштовувала виключно перемога, адже команда ставить перед собою завдання підвищення у класі.

Після перемоги над Кременем підопічні Тлумака перебувають у хорошому ігровому тонусі, “хрестоносці” набрали потужної ходи. Щоправда, цього разу їм довелося грати без Михалика, якого не опинилося навіть у заявці.

Балкани за чотири тури здобули всього один заліковий пункт. У зорянців простежується проблема у атакувальній грі, адже у цих поєдинках підопічні Пархоменка лише одного разу забивали.

Турнірне становище також зобов’язувало Балкани грати на результат, тому, відбивши стартовий натиск, гості вийшли вперед. Платунов лівим флангом вривався до штрафної, і Болденков жорстко в’їхав у півзахисника. Жовта для Валерія і пенальті в бік воріт Волині. Микола Златов без проблем переграв Неділька, перервавши триматчеву серію без пропущених Волині. 0:1.

За кілька хвилин Горопевшек міг зрівняти рахунок, але ударом головою відправив м’яч над воротами після навісу зі штрафного.

Натомість Балкани забили вдруге, розігравши класичну комбінацію. На 38-й хвилині Пархоменко підхопив м’яча у центрі, знайшов на правому фланзі Георгієва, який увійшов до штрафної і прострілив на п’ятачок. Паламар набігав і красиво щічкою поклав м’яча у кут. 0:2. Захисна лінія Волині зовсім не була готова до такої агресії Балкан.

На другий тайм Тлумак пішов ва-банк, випустивши Климця на позицію лівого атакувального півзахисника замість центрбека Непляха. Карпенко піднявся на позицію другого чистого форварда у пару до Горопевшека. І це принесло свої плоди аж на 67-й хвилині: Кожанов навісив з кутового, Міха головою перевів м’яча в бік воріт і Пономар з розвороту не залишив шансів Паламарчуку. 1:2.

А на 80-йхвлині Тулмак пішов у ва-банк, випустивши іще одного гравця групи атаки Рябова замість Болденкова. Господарі могли зрівнювати рахунок вже за кілька хвилин, але з потужним ударом Чачуа справився Паламарчук.

Кінцівка матчу пройшла за атак команди Тлумака, яка таки свого досягла. На 90+1-й хвилині після навісу до штрафної Горопевшека і Кожанова завалили у штрафній і Солов’ян без роздумів вказав на «точку». Бартулович пробив без шансів для Паламарчука. 2:2 і Волинь втрачає чергові очки.

MAN OF THE MATCH: Олексій Паламарчук (Балкани)

Упевнений матч провів гокліпер, який добре налаштувався на лідера. Кілька сейвів здійснив Паламарчук, і допоміг здобути важливі очки на виїзді.


Волинь (Луцьк) – Балкани (Зоря) – 2:2

Голи: Пономар, 67, Бартулович, 90+1, з пенальті — М.Златов, 15, з пенальті, Паламар, 38

Волинь (стартові склади): Неділько, Сімінін, Болденков, Неплях, Цюпа, Курко, Бартулович, Хагназарі, Карпенко, Горопевшек. Запасні: Леванідов, Рябов, Ульянов, Чачуа, Стрижеус, Климець, Богомаз, Пономар, Котляров. Головний тренер: Андрій Тлумак

Балкани (стартові склади): Паламарчук, Опря, Гаврилюк, Юречко, Ільницький, М.Златов, Георгієв, Пархоменко, Чернишов, Паламар, Платунов. Запасні: Зеленський, Антюх, Захаревич, Серденюк, Тропанець, Болокан, Гранчар. Головний тренер: Андрій Пархоменко

18:30 м. Луцьк. Стадіон “Авангард”

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena