Sportarena
18643998

Волинь у драматичному матчі обіграла Агробізнес. Оболонь стала лідером за підсумками 11-го туру

SPORTARENA.com
fcvolyn.net
Лучани вдесятьох забили двічі і здобули вольову перемогу над недавнім лідером.

Ярослав Кроха

У заключному матчі 11-го туру у гості до місцевої Волині завітав один із лідерів чемпіонату — Агробізнес. Підопічні Тлумака переживають не найкращі свої часи. Команда протягом чотирьох матчів не могла перемогти, до того ж, на тижні “хрестоносці” вилетіли з Кубку України.

Агробізнес,навпаки, перебуває у чудовому ігровому тонусі (якщо залишити за дужками кубок, де команда склала зброю перед представником Favbet Ліги — СК Дніпро-1). Команда здобула дев’ять із 12-ти можливих залікових пунктів у вересні. За цим показником підопічні Остапа Маркевича входять у п’ятірку найкращих. Відзначимо, що Агробізнес поки що не вигравав у Волині в офіційних матчах. Гості приїхали до Луцька з бажанням виправити цю статистику, до того ж турнірне становище зобов’язувало грати на перемогу.

Кутовий, з якого забив Агобізнес, заробив Груша на 21 хвилині – він по центру на техніці зайшов до штрафної і пробив, але його удар лучани заблокували. А далі Семенюк навісив і Курило ударом головою не залишив шансів Недільку — 0:1. Після голу гості заграли більш азартно, вдало тримаючи м’яча, вміло створюючи більшість на половині поля суперника. А господарям нічого не вдавалося попереду, захист Агробізнеса змушував суперника звалюватися на навалу, що не приносило жодної користі.

За хвилину до кінця тайму Черненко з убивчого штрафного запустив м’яча над воротами. У перерві Тлумак зміцнив центр півзахисту, випустивши Рябова замість центрбека Ульянова, з’явився на полі і Хагназарі, участь якого у матчі взагалі була під питанням через мікропошкодження.

Але свою команду підвів центрбек Болденков, який заробив другу жовту за фол на Кухарукові і Волинь на 58 хвилині залишилася у меншості. Але це тільки додало спортивної злості господарям, які закрили суперника на його половині поля, але ні Климцю, ні Хагназарі не вистачало останнього удару. А згодом спрацювало футбольне правило. Сікорський на 75 хвилині після яскравої передачі Кухарука пробив у стійку воріт. А за хвилину Кожанов скористався грубою помилкою Вороб’я, з-за меж штрафної забивши у порожні ворота. 1:1.

Кінцівка матчу пройшла в обопільних атаках, де більш вдалими були господарі. Климець прорвався лівим флангом у штрафну, навісив і влучив у руку Палюха.  Хагназарі сильним ударом пробив у лівий від себе кут. 2:1 з пенальті.

Надважлива перемога Волині, яка вдесятьох зуміла забити двічі. Для обох команда все тільки починається. Щоправда, Агробізнес відкотився на четверту сходинку, а от Волинь повертається у боротьбу, підтягнувшись до все ще щільної групи лідерів.

Man of the Match: Денис Кожанов (Волинь)

Футболіст, який повернув надію Волині, показавши дивовижний футбол у власному виконанні другому таймі. Він скористався помилкою Воробея і зрівняв рахунок. Його активність допомогла команді вирвати важливу перемогу.


Волинь (Луцьк) — Агробізнес (Волочиськ) – 2:1

Гол: Кожанов, 81, Хагназарі, 90+2, з пенальті – Курило, 22

Волинь (стартовий склад): Неділько, Сімінін, Курко, Болденков, Ульянов, Цюпа ,Чачуа, Бартуловіч, Климець, Кожанов, Горопевшек. Запасні: Леванідов, Неплях, Мельничук, Рябов, Стрижеус, Хагназарі, Михалик, Пономар, Мурза, Карпенко, Мартинюк, Котляров. Головний тренер: Андрій Тлумак

Агробізнес (стартовий склад): Воробей, Бойчук, Курило, Палюх, Гагун, Думанюк, Кухарук, Семенюк, Груша, Черненко, Сікорський. Запасні: Чернобай, Педро, Юхимович, Слотюк, Дідик, Зінкевич, Монрой, Семенець. Головний тренер: Остап Маркевич

19:00 м. Луцьк. Стадіон “Авангард”

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena