Sportarena
18644028

Волинь обіграла Черкащину у Луцьку

Фото: fcvolyn.net
Лучане продолжают погоню за лидерами.

У Луцьку восьма команда Першої ліги приймала передостанню. Суперники підійшли до очного протистояння в абсолютно протилежному настрої і формі. Волинь зараз на ходу, підопічні Тлумака п’ять матчів поспіль не програють, Черкащани навпаки, поступилися у всіх своїх п’яти попередніх матчах.

Але першою могла забивати саме Черкащина. На 26 хвилині Сторчоус з центральної зони вивів на рандеву з Недільком Фаюка, який пробив прямо в кіпера. Та попри все свою перевагу втілили господарі в гол уже на 39 хвилині. Кожанов навісив з кутового, Горопевшек ударом головою відправив м’яч на кут воротарського, Бурлін коліном м’яча не дістав і першим на відскоку опинився Хагназарі, який увігнав м’яча у верхній кут.

А за кілька хвилин Кожанов забив самотужки шалений за виконанням м’яч. Пройшов він правим флангом, обігрався з Хагназарі, який п’ятою повернув м’яча і Денис щічкою м’яко запустив м’яча у дальню «дев’ять» – той від поперечки акуратно перетнув лінії воріт. Фантастика і це 2:0!

У другому таймі лучани влаштували навалу на ворота суперника, а Черкащина втікала у контратаки. Рахунок став крупним уже в компенсований час. Кожанов з власної половини поля знайшов передачею Карпенка, той увійшов у штрафну у переграв Майбороду. 3:0 і Волинь впевнено використовує осічку чотирьох команд з верхньої частини таблиці, впритул наблизившись до лідерів. Для Черкас ця поразка стала шостою поспіль в чемпіонаті.

MAN OF THE MATCH Денис Кожанов (Волинь)

У гарній формі півзахисник. Після його навісу з кутового було забито м’яч другим темпом, а його передача на Карпенка стала гольовою. А за забитий м’яч просто респектище півзахисникові!

Волинь – Черкащина – 3:0 (2:0)

Голи: Хагназарі, 39, Кожанов, 43, Карпенко, 90+1

Волинь (стартовий склад): Неділько, Сімінін, Горопевшек, Михалик, Климець, Курко, Чачуа, Хагназарі, Бартуловіч, Кожанов, Пономар. Запасні: Леванідов, Неплях, Мельничук, Цюпа,Мурза, Рябов, Болденков, Ульянов, Стрижеус, Богомаз, Карпенко, Котляров. Головний тренер: Андрій Тлумак.

Черкащина (стартовий склад): Майборода, Чорний, Бурлін, Цибульник, Кошелюк, Медведь, Сторчоус, Малєй, Бойко, Зеленевич, Фаюк. Запасні: Марченко, Орел, Авер’янов, Цебро, Тищенко, Погранічний, Антонюк, Лєнчінков. В.о.головного тренера: Віталій Кобзар.

Перша ліга. 13 тур. 19:00. м. Луцьк. Стадіон “Авангард”

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena