Sportarena
18644090

Агробізнес здобув вольову перемогу над Інгульцем

Фото - fcab.com.ua
Волочисці виграли матч за шість очок.

Ярослав Кроха, Sport Arena

У Волочиську сьома команда чемпіонату зустрічалася з четвертою. Суперників відділяло всього три залікові пункти, тому результат у цьому протистоянні виходив на перший план.

Господарі виходили на гру з прагненням реабілітуватися перед власними вболівальниками за розгромну поразку від Кременя. Агробізнес програв уже два матчі поспіль, тому підопічним Іванова вже нікуди відступати з огляду на їхні перспективи у турнірній таблиці.

Підопічні Лавриненка у трьох останніх матчах здобули чотири залікові пункти і це точно не чемпіонська хода. Початок першого тайму пройшов під акомпанемент територіальної переваги Інгульця, відчувалася відсутність центрбека Курила та опорника Думанюка. Гості запам’яталися невдалим ударом на 26 хвилині Щедрого, який з гострого кута намагався пробити в ближній верхній кут. Агробізнес двічі шукав щастя дальніми ударами.

На 34 хвилині Фатєєв цілком міг забивати після розіграшу стандарту, але Воробей чудом зреагував на удар півзахисника Інгульця. Але на 38 хвилині Інгулець таки забив. Іменинник Щедрий (вихованцеві Динамо виповнилося 27 років) навісив з кутового і Козак чудовим ударом головою спрямував м’яча в дальній кут. 0:1.

Господарі відповіли на 44 хвилині черговим дальнім ударом, але удар Бойчука вийшов традиційно в першому таймі неточним.

У другому таймі Інгулець традиційно виглядав активно, намагався тиснути на ворота у господарів. Але все перевернулося з ніг на голову на 66 хвилині, коли капітан петровців отримав червону карту у досить насиченому на жовті картки матчі. Підсковзнувся Лупашко, не встигав за Дідиком у центрі поля, і за підніжку отримав другу жовту.

Агробізнес відразу ж скористався більшістю. Черненко навісив зі штрафного, гості відбилися, але удар Семенюка другим темпом з лінії штрафної чимось нагадав рятівний європейський гол александрійця Задераки – Шуст був безсилим. 1:1.

Кутовий, з якого забив Агробізнес на 82 хвилині, виник майже з нічого. Кухарук ледь дістав м’яча біля лінії воріт, Шуст не зумів забрати м’яча в руки після прострілу і Ковальов просто розрядив ситуацію. Після навісу, здалося, Черненка, Бойчук на ближній штанзі ударом головою спрямував м’яча у ворота. 2:1. Останні хвилини матчу пройшли активно, без центра поля, попрацювали обидва воротарі, але Агробізнес зумів втримати перевагу і здобув вкрай важливі для себе три очки. Для Інгульця ця поразка може стати роковою у боротьбі за місце в першій трійці.

Man of the Match: Роман Дідик (Агробізнес)

Уся команда з Волочиська заслуговує теплих слів за цей матч Але авансом визначаємо 16-річного Романа Дідика, який уперше вийшов у старті і зіграв проти маститих суперників найкращим чином. Опорник не досить яскраво виглядав у першому таймі, як і вся команда, але у другому додав, змусивши Інгулець шукати щастя здебільшого на флангах. А в середині другого тайму заробив на собі другу жовту для Лупашка, врятувавши гру. Браво, Романе!

Агробізнес (Волочиськ) – Інгулець (Петрове) – 2:1
Голи: Семенюк, 66, Бойчук, 82 — Козак, 39

Агробізнес: Воробей, Гагун, Палюх, Юхимович, Бойчук, Кухарук©, Дідик (Вергун, 83), Семенюк (Педро, 88), Груша (Зінкевич, 70), Черненко, Семенець (Сікорський, 58). Запасні: Панченко, Чернобай, Слотюк, Когут Іван, Когут Микола, Буй, Монрой. Головний тренер: Олександр Іванов

Інгулець: Шуст, Балан, Ковальов, Павлов, Фатєєв, Лупашко©, Запорожець, Клименко, Козак, Щедрий (Коваленко, 62, Коробка, 86), Січінава (Сула, 79). Запасні: Льопка, Мішуренко, Елла Кен, Писко, Кучеренко, Марчук, Синьогуб. Головний тренер: Сергій Лавриненко.

Попередження: Семенець, 36, Бойчук, 41, Груша, 52, Кухарук, 58, Сікорський, 90+3 – Лупашко, 59, Козак, 61, Балан, 64, Синьогуб, 90+2.
Вилучення: Лупашко, 65 (повторне попередження)

14:00. м. Волочиськ. Стадіон “Юність”. 2950 глядачів. Оцінка поля – 4.
Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)


Все главные новости спорта и результаты в нашем Telegram. Подписывайтесь, чтобы узнавать все первым!


Добавить комментарий
Или аккаунт Sportarena