Sportarena

4200 глядачів на матчі Руху. Ви серйозно?

Рівненський делегат УАФ Валерій Криницький нарахував на напів порожніх трибунах матчу десятого туру в Першій лізі за участю Руха аж 4200 глядачів.

4200 глядачів на матчі Руху. Ви серйозно? - Первая лига Украины

Щоб на матчі були присутні 4200 глядачів, то трибуни мали б бути переповненими

Клуб Першої ліги львівський Рух проводить свої домашні матчі на стадіоні  «СКІФ», якому понад 100 років. Після реставрації, що провели напередодні Євро 2012, його місткість складає 3742 глядача.

Щонайменше подив викликала цифра, яку вказали у рапорті арбітра щодо кількості глядачів у матчі десятого туру за участю Руху проти Оболоні Бровар. Делегат УАФ нарахував їх аж 4200 глядачів. Але для цього трибуни мали були б заповнені вщерть і навіть стоячки слідкували б за матчем уболівальники. Але, згідно з фото та відеозвітом, трибуна, що розташована навпроти центральної VIP-трибуни, у цьому матчі була практично порожньою.

Напевно, на матчах за участю Руху відбувається якась магія, коли делегати значно завищують кількість уболівальників. Адже згідно з сайтом ПФЛ за матчем проти Чорноморця у восьмому турі за підрахунками делегата УАФ Володимира Александренка спостерігало 4000 глядачів. Тоді так само не бракувало порожніх місць, і стадіон точно аж ніяк не був переповненим.

SportArena не раз відзначала активну роботу менеджменту Руху з уболівальниками, ці по-доброму шалені за вигадкою гумористичні передматчеві ролики про «морячка» чи з темношкірого українця у головній ролі роблять свою справу і вболівальників залучають. Але щоб так підставлятися делегатові, «малюючи» цифри – це вже занадто.

На відео з 1:31 помітно, що трибуни навпроти VIP здебільшого порожні.

 


Ставки на спорт от лучших букмекеров, регистрируйтесь и забирайте бонусы.

Источник: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Рейтинг букмекеров
#букмекерописаниебонусоценкасайт
1 Фаворит обзор 10 000₴ + 300 FS
5
РЕГИСТРАЦИЯ
Или аккаунт Sportarena