Sportarena

Роналду не торкався м’яча в епізоді з першим голом у ворота Уругваю. Це довела технологія Connected Ball

Португальці все одно збираються заперечувати це рішення

Роналду не торкався м'яча в епізоді з першим голом у ворота Уругваю. Це довела технологія Connected Ball - Чемпіонат світу-2022

Криштиану Роналду и Бруну Фернандеш, фото - Getty Images

Технології у м’ячах для матчів чемпіонату світу-2022 переконливо довели, що Кріштіану Роналду не торкався м’яча, коли був забитий перший гол Португалії у матчі проти Уругваю (2:0). Це підтвердили ФІФА та виробники м’ячів Adidas.

Португалія відкрила рахунок на 54-й хвилині та гол спочатку записали на Роналду. Однак після переглядів відеоповторів автором голу став Бруну Фернандеш, який робив навіс.

Як пізніше повідомив Adidas, технологія Connected Ball усередині м’яча доводить, що голова Роналду не торкнулася м’яча в цьому епізоді, а це означає, що гол правильно записали на Бруну Фернандеша.

Цікаво, що Португальська футбольна федерація все одно збирається подати ФІФА докази того, що перший гол у матчі проти Уругваю забив саме Кріштіану Роналду. Про це повідомив журналіст Еду Агірре в ефірі El Chiringuito.

Обігравши Уругвай, Португалія набрала шість очок і достроково вийшла до 1/8 фіналу чемпіонату світу. У заключному турі 2 грудня Португалія зіграє із Південною Кореєю.

варіант матеріалу

Ставки на спорт от лучших букмекеров, регистрируйтесь и забирайте бонусы.

Джерело: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Или аккаунт Sportarena