Sportarena

Комітет арбітрів УАФ: рішення Пасхала завершити овертайм перед голом Зорі не відповідає здоровому глузду

VAR не міг виправити помилку рефері, оскільки був даний свисток про завершення тайму

Комітет арбітрів УАФ: рішення Пасхала завершити овертайм перед голом Зорі не відповідає здоровому глузду

facebook.com/pg/FCZoryaLuhansk

Комітет арбітрів УАФ прокоментував епізод, що трапився в кінці першого тайму додаткового часу в матчі 1/2 фіналу Кубка України між Олександрією і Зорею (1:1, пен. 3:4).

Арбітр матчу Ігор Пасхал не зарахував гол луганчан, оскільки дав свисток на перерву, не дозволивши завершитися їх атаці після розіграшу кутового.

“Практично після першого торкання м’яча (в межах штрафної площі) пролунав свисток арбітра про завершення першого тайму додаткового часу. Це рішення не відповідає головним принципам “здорового глузду” і “духу Правил гри”, — йдеться в коментарі Комітету арбітрів.

“Подібні дії арбітра не дали жодного шансу VAR виправити цю ситуацію і зарахувати гол, тому що м’яч перетнув лінію воріт вже після того, як рефері дав свисток про завершення тайму. Зміна будь-якого рішення арбітра стала неможливою”.

Зоря перемогла Олександрію в серії пенальті і вийшла у фінал Кубка України. У вирішальному матчі команда Віктора Скрипника зіграє з Динамо.

варіант матеріалу

Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники Google News (просто нажмите звездочку)

Джерело: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Или аккаунт Sportarena