Sportarena

Лучі – про скасований гол Олімпіка: “Снурніцин заважав Трубіну, тому офсайд зафіксовано правильно”

Скасування голу спровокувало серйозний скандал

Лучи УАФ

Лучано Лучи. Фото - pfl.ua

Голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі прокоментував скандальний епізод зі скасованим голом у матчі Олімпік – Шахтар (0:1) в 17-му турі Favbet Ліги.

Арбітр матчу Юрій Іванов скасував гол форварда Олімпіка Таддеуса Нкенга, зафіксувавши спірний офсайд у Ігоря Снурніцина після перегляду відеоповтору.


– Снурніцин заважав Трубіну, а відтак перебував в активній позиції. Тому офсайд зафіксовано правильно. Суддя на ВАР зробив свою роботу, що підказав головному про цей епізод. Це було коректне рішення рефері.

– Популярна думка, що перед офсайдом Трубін фолив на Снурніцині, і треба було ставити пенальті.

– Популярні думки – це не правила гри. В Україні забагато псевдоекспертів, яким платять гроші. І вони щоразу роздувають штучні скандали без жодних підстав. Час зупинити ці дурні запитання.

– Чи чули ви коментарі Гельзіна? Чи вимагатимете для нього дисциплінарних санкцій?

– Я не коментуватиму зараз заяв Гельзіна, але можу підтвердити вам, що КДК прийме дуже жорстке рішення стосовно його поведінки. В Європі таку поведінку не приймають і не терплять.


Після матчу президент Олімпіка Владислав Гельзін в грубій формі розкритикував дії арбітра Іванова та роботу Лучано Лучі.

Олімпік займає восьме місце в Favbet Лізі після чотирьох поразок поспіль. У наступному турі команда Юрія Калитвинцева зіграє з Олександрією.

варіант матеріалу

Добавьте «sportarena.com» в свои избранные источники Google News (просто нажмите звездочку)

Джерело: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345


Или аккаунт Sportarena