ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ SPORTARENA.COM.

ТОВ “СПОРТ АРЕНА” розробило і публікує дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ SPORTARENA.COM (далі – ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ САЙТУ SPORTARENA.COM роз’яснюється, які види інформації ТОВ “СПОРТ АРЕНА” може збирати і зберігати. Також ТОВ “СПОРТ АРЕНА” зазначає, як може використовуватися і надаватися ця інформація.

1. Відвідувач не може використовувати даний сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач повинен використовувати даний сайт виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

3. ТОВ “СПОРТ АРЕНА” може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1 Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв’язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на веб-сайті.

4.3 Відвідувачу на сайті SPORTARENA.COM може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook, ВКонтакте. ТОВ “СПОРТ АРЕНА” може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.4 При реєстрації на сайті SPORTARENA.COM відвідувач дає згоду ТОВ “СПОРТ АРЕНА” на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.5 ТОВ “СПОРТ АРЕНА” може збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити сполуки, трафік, дату і час тривалості роботи в мережі Інтернет.

4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, НД ТЗІ 2.5-010-03” Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу “, а також Статуту ТОВ” СПОРТ АРЕНА “і нормативних актів, що регулюють діяльність ТОВ” СПОРТ АРЕНА “.

4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб’єкт персональних даних не є користувачем сайту SPORTARENA.COM.

4.8 Сервер ТОВ “СПОРТ АРЕНА” тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адреса комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт SPORTARENA.COM, кількість байт, переданих в ході сесії.

4.9 При роботі сайту SPORTARENA.COM використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт SPORTARENA.COM безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11 За допомогою системи Google Analytics ТОВ “СПОРТ АРЕНА” збирає статистику про відвідування сайту SPORTARENA.COM, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси веб -сайтів, які були відвідані до та після сайту SPORTARENA.COM і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайті SPORTARENA.COM, зокрема реєстрацію. ТОВ “СПОРТ АРЕНА” ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошена

Головні новини спорту

Стрічка новин
Или аккаунт Sportarena
Увага

Додати зображення
Оберіть файл
Цитувати
Увага

Ви впевнені, що хочете видалити цей коментар?

Увага

Are you sure you want to delete all user's comments?

Увага

Are you sure you want to unapprove user's comment?

Увага

Are you sure you want to move to spam user's comment?

Увага

Are you sure you want to move to trash user's comment?